Olympus DM-7

2.895,00 kr. 2.316,00 kr.
Udsolgt
SKU
V407151WE000

Ultimativ diktafon med unikke muligheder
Olympus DM-7 er markedets mest avancerede diktafon med en utrolig brugervenlighed i forhold til alle dens muligheder. De to indbyggede stereomikrofoner har en ekstra bred optagevidde, så du kan optage både interviews og møder, og den centrale zoom mikrofon stiller skarpt på stor afstand, så du kan optage forelæsninger eller foredrag med ekstrem præcision.

Med indbygget Wi-Fi forbindelse leverer DM-7 meget mere end en standard lydoptager. Du kan både koble den til din PC og smartphone trådløst og nyde godt af de unikke muligheder, der følger med. Du slipper for at koble din diktafon til med USB, når du hurtigt skal overføre filer, og med forbindelse til internettet kan du sende dem direkte til andre via e-mail eller gemme dem i din Dropbox.

Du kan med den gratis Olympus-app på din smartphone bruge den som fjernbetjening og styre diktafonen fra stor afstand. Det giver dig helt nye muligheder for at optage møder, konferencer og forelæsninger. Ved at tage fotos med smartphonen, mens du optager, kan du derudover kombinere både lyd og billeder i din indspilning, så du f.eks. kan se visuelle præsentationer, når du senere lytter optagelsen igennem.

Lydoptagelser i højeste kvalitet
Først og fremmest fungerer Olympus DM-7 som en voice recorder i allerhøjeste kvalitet. Den indbyggede stemmebalancering udligner høje og lave stemmer, så alle er lige nemme at høre på optagelsen. Du kan også manuelt indstille optagelsesniveauet, så du sikrer dig, at lyden passer til dine præferencer.

Støjannullering kan slås til, så du undgår, at diktafonen optager computere, projektorer, klimaanlæg og andre støjkilder, der kan gøre det sværere at høre, hvad der bliver sagt. Når du gennemlytter optagelsen kan du også slå Voice Playback til, og diktafonen springer selv hen over passager med stilhed, så du kan lytte hurtigere og mere effektivt.

Du kan indstille DM-7 til at optage i det format, der passer dig - fra PCM-format, som overgår lydkvaliteten på en CD til mindre MP3 og WAV-formater, som fylder mindre og derfor giver dig mere plads på diktafonen.

Med 4 GB indbygget lagring vil du dog ikke opleve at løbe tør fra start, og skulle du få brug for det, kan du tilslutte et SD-kort på op til 64 GB og derved opnå næsten ubegrænset plads.

Læser højt for dig
Som en ekstra unik og anvendelig funktion har DM-7 indbygget tekst-til-tale på mange sprog, inklusive dansk. Du kan gemme dine tekstdokumenter på diktafonen og bede den om at læse dem op for dig, f.eks. når du er på farten eller optaget med andre ting.

Du kan selv bruge stemmefunktionen den anden vej og bruge stemmestyring til at styre optagelser og få adgang til indstillinger og menuer. Med stemmevejledning kan diktafonen også læse menupunkterne op for dig, så du kan bruge diktafonen uden at se på den.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.