Olympus AS 2400

1.995,00 kr. 1.596,00 kr.
På lager
SKU
N2275726
   

Olympus AS 2400 indeholder den komplette pakke til at komme i gang med din professionelle transskribering. Du får en fodkontrol med tre knapper, et sæt hovedtelefoner i stereo og Olympus DSS Player software til transskription, der gør dig i stand til at transskribere og styre afspilningen af diktatet samtidig.

Den sikre vej til effektiv afskrivning
Olympus AS2400 er din perfekte vej til at gøre din transskription endnu mere effektiv end nogensinde før. Med en RS-28 fodkontrol, et sæt E-102 hovedtelefoner og det skræddersyede DSS Player software til at håndtere lydfilerne har du alt, du har brug for.

Du kan med din fod styre afspilningen af diktatet, så du har hænderne fri til at skrive, og softwaren sørger for, at du altid kan have dit tekstbehandlingsprogram åbent, når du skal afspille, sætte på pause eller spole frem og tilbage. Derfor slipper du for at skulle skifte mellem programmerne, så du sparer både tid og frustration og kan arbejde uforstyrret. Hovedtelefonerne sørger for, at du altid hører optagelsen rent og tydeligt, og du kan endda styre afspilningshastigheden, så du altid kan arbejde i det tempo, der passer dig.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


© Zinuss.