Microsoft LifeCam Studio for Business

995,00 kr. 796,00 kr.
Udsolgt
SKU
5WH-00002

Microsoft LifeCam Studio for Business leverer HD-video i op til 1080p opløsning med en klarhed og detaljerigdom, som gør dig i stand til at vise alt skarpt og rent over videokonferencen. Med autofokus og vidvinkel vil du altid være tydelig i billedet.

 

LifeCam Studio er certificeret til Skype for Business og Lync

Suveræne billeder til transmission
Microsoft Lifecam Studio for Business leverer en tydelig og professionel billedkvalitet til dine videokonferencer, så du altid fremstår klart i billedet. Slut det til din PC via USB og nyd videosamtaler over Skype for Business.

Billedkvaliteten kan understøtte en opløsning på op til hele 1080p, også kendt som Full HD, og med en optagelse på 30 billeder i sekundet vil du føles skarp og naturlig på skærmen. TrueColor-teknologien gør farverne sørger for altid at gøre eksponeringen perfekt, så du fremstår klar og farverig i ethvert lysmiljø.

Webkameraet har monteret en linse lavet i højkvalitets glas, der yderligere fremhæver farverne og klarheden i billedet.

Kom helt tæt på eller endnu længere væk
Med mulighed for at montere dit webcam på et stativ kombineret med 360 graders rotation har du muligheden for at transmittere video fra hele lokalet, f.eks. fra et møde eller en præsentation LifeCam Studio optager derudover i vidvinkel, så du får mest muligt af omgivelserne med, når du sender video.

Digital zoom på op til 3x giver dig mulighed for at stille ind på personer og genstande, der er langt væk fra kameraet, uden det går ud over kvaliteten på billedet.

Du fremstår altid skarpt med autofokus, både når du sidder stille eller bevæger dig rundt i lokalet. Du optages i fuld fokus fra helt ned til 10 cm afstand, og med automatisk ansigtsgenkendelse undgår du, at webkameraet ved et uheld stiller skarpt på andet end dig.

En indbygget mikrofon giver dig også mulighed for at tale til personen i den anden ende direkte gennem kameraet. Du kan dermed slippe for at skulle anvende et headset eller en bordmikrofon, der kan forstyrre billedet. LifeCam Studio virker problemløst med Windows Live Movie Maker, så du nemt og kan optage dine videoseancer.

LifeCam Studio er et webcam på kun 95 gram, og materialerne i aluminium giver dig en ekstra robusthed, der gør det i stand til at blive pakket ned og brugt på forretningsrejsen.

Microsoft LifeCam Studio for Business er certificeret til Skype for Business og Lync

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.