Microsoft LifeCam Cinema for Business

849,00 kr 679,20 kr
Udsolgt
SKU
6CH-00002

Microsoft LifeCam Cinema for Business er et kompakt webcam i høj kvalitet til dine videomøder, hvor du ønsker at fremstå skarpt og professionelt på skærmen. Med HD-kvalitet, autofokus og automatisk farvekalibrering sørger det for, at du altid præsenterer dig selv bedst muligt.

 

LifeCam Cinema er certificeret til Skype for Business og Lync

Suveræne billeder
Microsoft Lifecam Cinema for Business er et solidt webkamera til dine professionelle videomøder og præsentationer, der giver dig en professionel billedkvalitet, som sikrer en god kommunikation over nettet. Det virker automatisk til din Skype for Business, når du slutter det til din PC via USB-kablet.

Den højopløselige billedkvalitet i 720p gør, at du fremstår tydeligt i HD-kvalitet, og med 30 billeder i sekundet vil personerne i den anden ende se et glat og klart videobillede. ClearFrame-teknologien sørger for at kalibrere farverne, så du altid fremstår tydeligt, også når det er halvmørkt omkring dig.

Linsen er lavet af glas i højeste kvalitet, hvilket giver dig yderligere præcise farver og klarhed i billedet. Den indbyggede autofokus sørger for, at du altid står skarpt, også når du bevæger dig rundt, eller du er helt tæt på.

Kom helt tæt på eller endnu længere væk
Du kan rotere dit Microsoft webcam 360 grader rundt og derved have den nødvendige fleksibilitet, når du f.eks. skal præsentere, eller I flere end én i lokalet. Webkameraet optager desuden i vidvinkel, hvilket gør dig i stand til at fange mere af lokalet, så I kan være op til 4 personer, uden det går ud over kvaliteten.

Du behøver ikke at være tæt på kameraet for at optage i høj kvalitet. Med en indbygget 4x digital zoom kan du fokusere på genstande, der befinder sig flere meter væk, uden du behøver at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Du kan desuden bruge den indbyggede digitale mikrofon til din lyd, hvis du ikke vil benytte et headset eller en konferencetelefon til dine samtaler. Det kan være brugbart, hvis du ønsker at optage en video uden at have et headset på hovedet eller en synlig mikrofon i billedet. LifeCam Cinema fungerer gnidningsfrit med Windows Live Movie Maker, så du med et enkelt klik kan starte en optagelse.

Materialerne er i aluminium, hvilket sikrer dig både en lethed og robusthed i kameraet, hvis du ønsker at pakke det ned og tage det med på forretningsrejsen.

Microsoft LifeCam Cinema for Business er certificeret til Skype for Business og Lync

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.