Logitech C930e

995,00 kr. 796,00 kr.
På lager
SKU
960-000972
   

Logitech C930e giver dig helt nye muligheder for personlige videomøder til større videokonferencer i højeste kvalitet. Med fuld HD, 4x zoom og vidvinkel på 90° vil du opleve en kvalitet i billedet, som næsten vil være lige så godt som virkeligheden.

 

C930e er certificeret til Skype for Business og Lync

Præsenter dig selv i højeste kvalitet
Logitech C930e Webcam leverer den professionelle kvalitet, du behøver, når du skal holde videosamtaler med kunder, klienter eller kolleger. Med fuld 1080p HD kvalitet og en frame rate på 30 billeder per sekund fremstår du tydelig for enhver i den anden ende. Den indbyggede videobehandling i webkameraet betyder endda, at du kun bruger en begrænset båndbredde, når du sender video over nettet. Det sikrer, at modtageren får billedet i ekstra høj kvalitet, også når der er tryk på linjen.

Logitech C930  giver dig en udvidet 90° vidvinkel, når du skal præsentere eller demonstrere særligt indhold. Med RightLight™ 2 teknologien tilpasser det sig lyset i lokalet, så videokvaliteten altid er høj - også når lyset er lavt.

Objektivet fra ZEISS stiller altid skarpt med autofokus, både når du er få centimeter væk, eller når du præsenterer ting fra en større afstand, og med 4x zoom og fri bevægelighed kan du fokusere på alt i lokalet. Det betyder, at du med lethed kan anvende dit Logitech webkamera til videokonferencer med op til 12 mennesker i lokalet, når du har brug for det.
 
Nemt at installere, endnu lettere at bruge
Det er nemt at slutte Logitech Webcam C930e til enhver computer eller Mac. Det indbyggede stativ kan sættes på enhver skærm, laptop eller endda monteres på en trefod.

Slut det til PC eller Mac via USB, og med Plug&Play installerer webkameraet sig selv uden behov for ekstra software. Det integrerer sig automatisk med de fleste førende softphones, heriblandt Skype for Business og Cisco Jabber.

Med både indbygget mikrofon og højttalere kan du anvende webcammet til både lyd og video. Mikrofonen optager i HD Voice kvalitet, mens højttalerne giver dig en ren gengivelse af, hvad personer i den anden ende siger. Perfekt til en-til-en samtaler.

Når du ikke bruger dit webcam, kan du sætte den medfølgende lukker på objektivet, så du sikrer dit privatliv.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.