Konftel 55Wx

3.184,00 kr. 2.547,20 kr.
På lager
SKU
910101082
   

Konftel 55Wx giver dig hurtigt og nemt en professionel og fyldig samtalelyd i hele lokalet, når du skal holde telefonmøder. Den indbyggede højttaler og mikrofon sørger for, at du er midt i samtalen, ligegyldig hvor du er i lokalet. Slut den til din PC med USB eller til din mobil med Bluetooth og nyd godt af telefonsamtaler i allerhøjeste kvalitet.

Hold telefonsamtalen på din måde
Med Konftel 55Wx behøver du ikke længere at sidde foran computeren eller at have mobilen op til øret, når du taler med kolleger, kunder eller klienter over telefon. Med en nem og brugervenlig kontrol og højttaler og mikrofon i topkvalitet kan du med sindsro tage dine telefonsamtaler med ud i lokalet, som om I var i samme rum.

Du kan slutte den lette Konftel speakerphone til din PC med USB-kabel eller til din smartphone via Bluetooth. Den virker uden ekstra opsætning og kan anvendes til bl.a. Cisco Jabber og Avaya softphones. En intuitiv touch screen i klare farver giver dig adgang til at besvare dine opkald, ringe op og lægge på direkte på konferencetelefonen, hvor du også kan justere lydstyrke eller streame musik direkte fra din mobil eller computer.

Bevæg dig frit rundt
Med OmniSound® teknologien giver Konftel 55 Wx dig en sand frihed, når du taler i telefon. Den leverer den samme gode lyd 360° rundt i lokalet, så du både hører godt og bliver hørt godt, lige meget hvor du befinder dig.

HD-lyden gør din stemme detaljeret og tydelig for personen i den anden ende, så det altid står klart, hvad du siger. Samtidig sørger den indbyggede støjreduktion for at eliminere uønskede lyde i baggrunden, så samtalen kommer til at handle om det væsentlige og ikke om at slukke for ventilatorer eller projektorer.

Hvis du ønsker at slippe for ledninger, kan du med fordel bruge det indbyggede genopladelige batteri i din 55Wx konferencetelefon. Med hele 9 timers taletid går der længe mellem opladninger, så du kan være mere mobil end nogensinde før med den fremragende lydkvalitet, du får for pengene. Giv din konferencetelefon strøm enten via strømforsyning eller via USB-tilslutningen til din computer.

Som en ekstra bonus kan du optage dine samtaler via SD-kort, som du kan sætte direkte i din speakerphone. Slå optagelse til via kontrolpanelet og gem alle vigtige ord for eftertiden.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.