Konftel 250

3.495,00 kr. 2.796,00 kr.
På lager
SKU
910101065
   

Konftel 250 er den perfekte konferencetelefon til dig, der vil udnytte dit fastnet til at forbinde mødelokalet med omverdenen. Med mikrofonstyrke til at dække op til 12 mennesker i mødelokalet kan Konftel 250 klare langt de fleste mødesituationer. Bare sæt den i telefonstikket og nyd godt af telefonmøder i topkvalitet.

Hurtige og lette møder over fastnet
Konftel 250 gør det nemt og effektivt at gøre mødelokalet forbundet via din fastnetlinje. Sæt konferencetelefonen i stikket, og du er klar til at foretage opkald i højeste lydkvalitet med det samme. Ingen besværlige opsætninger eller installationer.

Hvis du har et nummer, som du ringer til ofte og hurtigt vil have fat i, giver Konftel 250 dig mulighed for at gemme det i den indbyggede telefonbog, der har plads til op til 50 kontakter. Du kan derudover nemt optage opkaldet ved at tilslutte et SD-kort.

Hvis du har brug for at lave et sandt konferenceopkald med mere end to forbundne telefoner, kan du nemt lade din Konftel konferencetelefon agere værten for opkaldet. Du kan endda gemme op til 20 forskellige opkaldsgrupper, når I skal samarbejde på tværs af flere lokationer.

Hør og bliv hørt i hele lokalet
Med sin OmniSound teknologi giver Konftel 250 lyd i verdensklasse til alle i mørelokalet. Konferencetelefonen både fanger og afspiller lyd lige godt i alle retninger. Den automatiske reduktion af både ekko, forvrængninger og baggrundsstøj gør, at folk i alle ender af opkaldet rent og tydeligt hører alt, hvad I taler om. Det skaber møder med et godt flow og uden afbrydelser eller gentagelser.

Mikrofonerne kan dække et rum på op til 30 kvm, hvilket svarer til, at nemt kan være op til 12 mennesker omkring telefonen. Hvis I har brug for noget større, kan man tilslutte to ekstramikrofoner, som øger kapaciteten til 20 mødedeltagere i lokalet.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


© Zinuss.