Flere visninger

JPL Vision Mini

445,00 kr ( 356,00 kr. Ekskl. moms )

JPL Vision Mini webcam er nemt at tilslutte via USB og er kompatibel med mange af markedets førende softphone- løsninger.

Brand: JPL

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 575-354-001
Color:

Beskrivelse

Detaljer

JPL Vision Mini er et kompakt lille webcam, der nemt kan placeres på din monitor eller skærm på laptop. Kameraet kan justeres in vinklen, så det peger korrekt i forhold til højden. Det er også muligt at montere Vision Mini på et kamerastativ.

På trods af sin lille formfaktor, så leverer JPL Vision Mini 1080p video og har en Full HD glaslinse, der giver dig et godt billede til dine online videomøder. Linsen har desuden en vidvinkel på 67°, så derfor egner dette JPL webcam sig både til hjemmearbejdspladsen, kontoret og din laptop, fordi man kan sidde tæt på kameraet og stadig få brugeren med i billedet.

Vision Mini tilsluttes nemt til din PC eller Mac via USB og det er plug n’ play, så der ikke skal installeres drivere. Kameraet er kompatibel med mange populære UC-platforme som for eksempel Zoom, Microsoft Teams, Skype for Business, Google Hangouts og GoToMeeting.

Der er lysdioder på fronten af JPL Vision Mini, der indikerer, at kameraet er i brug og der medfølger også klap til at dække linsen, hvis man ikke ønsker at kunne blive set under en samtale.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.