Jabra UC Voice 550 Mono

395,00 kr. 316,00 kr.
På lager
SKU
5593-829-209
   

Jabra UC Voice 550 Mono er det fuldt professionelle USB headset til PC med ekstra komfort til heldagsbrug. Nyd godt af den ekstra gode samtalelyd og støjdæmpning.

Effektivt og behageligt
Jabra UC Voice 550 Mono er til dig, der taler meget i softphone i løbet af arbejdsdagen. Med den ekstra skindpolstring er headsettet altid behageligt at have på - også efter flere timer. Pak det ned i rejseetuiet og tag det med overalt, og med Plug & Play skal du aldrig tænke over installationen. Maksimer din effektivitet ved at bruge den smarte opkaldsstyring på ledningen. Det elegante mono design lader dit ene øre være frit, så du kan bevare overblikket over dine omgivelser, mens du taler i telefon.

Bliv bedre hørt
Jabra UC Voice 550 Mono er dit fuldt professionelle headset til kontoret. Det giver dig den detaljerede HD Voice i dine samtaler, der sammen med Digital Signal Processing sørger for, at din stemme høres klart og tydeligt af dine kunder i røret. Den fleksible mikrofonarm med støjdæmpende mikrofon kan justeres som du vil, så den fanger alt, hvad du siger. Peakstop beskytter dig mod skadelig støj ved at dæmpe lyde, der er for høje.

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.