Flere visninger

Jabra Stealth UC

795,00 kr ( 636,00 kr. Ekskl. moms )

Jabra Stealth UC giver dig professionel samtalekvalitet med Bluetooth til både PC og mobil. Det gør det ideelt til dig, der ønsker et headset til både, når du er på farten, og når du er på kontoret.

Brand: Jabra

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 5578-230-109
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Diskret design til både mobil og PC
Jabra Stealth UC er det lille, lette og kraftfulde headset, der kombinerer professionel kommunikation med diskret og usynligt design. Du kan have hænderne fri og arbejde hårdt, uden det sidder i vejen. Besvar dine opkald med stemmen og kontroller din mobiltelefon med Siri og Google Now integration. Med Bluetooth adapteren virker Stealth UC lige så fantastisk til din PC, og du kan have headsettet koblet til to enheder samtidig, så du kan tage opkald og streame fra mobil og PC på samme tid.

Fokus på samtalen - overalt
Jabra Stealth UC indeholder de seneste, mest avancerede lydforbedrende teknologier. Dobbeltmikrofonen med Noise Blackout reducerer beggrundsstøjen, og HD Voice gør sammen med Digital Signal Processing din stemme helt krystalklar på begge sider af samtalen. PeakStop fjerner pludselige høje lyde fra din høretelefon og beskytter på denne måde dit øre mod overlast.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.