Jabra Sport Pulse Special Edition

1.695,00 kr. 1.356,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-96100010-60

Jabra Sport Pulse er den ultimative partner til dit personlige træningsprogram. Med indbygget pulsmåler kan du nemt og effektivt holde øje med din præstation, mens du træner. Headsettet holder til al slags vejr, da det både er vand-, støv- og stødafvisende, og det er bygget til at sidde fast, også når du presser det til det yderste.

Mærk pulsen i ørerne
Med Jabra Sport Pulse Special Edition er du nu endnu mere klar til at træne dig i topform, mere effektivt end nogensinde før. Det er det første headset i verden med indbygget pulsmåler, der sørger for, at du altid ved, hvor du ligger i intensitet, så du målrettet kan gå efter den ultimative præstation. Du kan frit indstille dit træningsprogram på Jabra Sport Life™ app'en, og en stemme i headsettet vil hele tiden holde dig opdateret, om du ligger over eller under det ønskede intensitetsniveau.

Med Sport Life™ har du din komplette kompagnon til din træning. Du kan planlægge og overvåge din indsats på flere niveauer. Du kan bl.a. styre antallet af kilometer, gennemsnitshastighed, kalorieforbrug, hjertefrekvens og endda opsætte intervaltræning, så du kan træne optimalt efter dine egne mål. Med den indbyggede Sport knap på venstre øre får du alle dine relevante informationer, uden at du skal have mobilen frem og afbryde dit flow. Du slipper fuldstændigt for forstyrrende ledninger, da headsettet er forbundet med Bluetooth.

Holder til alle årstider
Jabra Sport Pulse er ikke kun avanceret teknologi indeni. Det er også robust og holdbart udenpå, så du kan bruge det i al slags vejr. De slidstærke materialer er testet efter amerikanske militærstandarder, så du ikke skal være bange for at blive fanget i hverken regn eller blæst - headsettet holder. Det er både vand- og støvafvisende, og du kan roligt udsætte det for endnu mere, da det er testet ud i ekstremerne for at modstå stød og knubs fra alle vinkler.

Lyden i headsettet er fint balanceret med både god bas og detaljeret diskant, så du kan lytte til lige den musik, der motiverer dig allermest. Med den indbyggede mikrofon kan du besvare telefonen uden at skulle hive mobilen frem, når der er bud efter dig. De trådløse styreknapper lader dig både besvare opkald og lægge på samt skrue op og ned for musikken, når du vil give den ekstra gas i øregangen. Batterilevetiden på 5 timer holder mere end rigeligt til din daglige løbetur, så du altid kan være klar til at holde pulsen oppe.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.