Jabra Sport Pace

1.095,00 kr. 876,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-97700001-60

Jabra Sport Pace giver din fitness det stærke boost, du har brug for, når du skal nå dine resultater. Med et energisk design med en stimulerende rød farve og en sublim pasform er det klar til at yde maksimalt sammen med dig. Hav endnu bedre kontrol over din træning med den enkle og effektive Jabra Sport Life™ app.

Styrker din træning
Jabra Sport Pace leverer både skarpere lyd og større ydeevne, når du kræver det maksimale af dit headset under din træning. Du kan endegyldigt vinke farvel til irriterende ledninger, da du er koblet op til telefonen med stabil og trådløs Bluetooth. Sport Pace er skabt til at sidde sikkert og komfortabelt i dine ører og at spille i højeste kvalitet, lige gyldigt hvad du udsætter dem for. Den optimerede pasform sidder behageligt og sikkert i dine ører under al slags workout, og materialerne overholder de amerikanske militærstandarder inden for vand- og stødbestandighed. Du kan tage løbeturen med solid stereolyd i ørerne under alle forhold - Sport Pace giver ikke op!

Holder styr på din indsats
Du kan med Sport Pace downloade Jabra Sport Life™ app'en til din mobiltelefon og opleve den ultimative assistent til at holde styr på din træning. Den giver dig en nem og enkel måde at planlægge og overvåge dit eget træningsprogram, og med automatiske notifikationer i dit headset fortæller den dig, hvordan din præstation er under træningen. Du kan indstille den til at holde øje med alt fra kalorieforbrænding til gennemsnitshastighed, og du kan endda planlægge intervaltræning, ruter på kort og meget mere. Med en simpelt tryk på den dedikerede Sport knap på headsettet, får du alle relevante data i ørerne med det samme.

Headsettet har derudover en indbygget mikrofon, så du altid er klar til at tage telefonen, hvis der er bud efter dig. Du behøver ikke engang at hive mobilen frem, da du kan klare det hele med den intuitive opkaldskontrol på headsettet. Den giver dig også mulighed for at styre lydstyrke og musik med et enkelt tryk på knappen. Så kan du altid finde det helt rigtige nummer til den perfekte workout.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.