Jabra Sport Pace

1.095,00 kr. 876,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-97700000-60

Jabra Sport Pace er det stærke headset, der hjælper dig med at nå dine mål, når du træner. Det sidder snorlige i dine ører med et stilsikkert farvevalg, og de holdbare materialer giver dig maksimal ydeevne i al slags vejr. Den medfølgende Jabra Sport Life™ app giver dig fuld kontrol over dit træningsprogram, den fulde integration med headsettet sørger for, at du altid ved, hvor godt du præsterer.

Styrker din træning
Jabra Sport Pace giver dig det ekstra boost, som gør din løbetræning bedre og mere effektiv end nogensinde før. Med den trådløse Bluetooth forbindelse kan du endegyldigt sige farvel til irriterende ledninger, der kommer i vejen. Headsettet er lavet i materialer af topkvalitet, og det er blevet testet for vand- og stødmodstandsdygtighed efter USA's militærstandarder. Det betyder, at headsettet bliver siddende i dine ører, og at det spiller upåvirket videre - lige meget hvad du udsætter det for. Pasformen er optimeret til ikke kun at sidde komfortabelt, men også at sidde fast, når du først sætter headsettet i ørerne. Du kan trygt gå til den i al slags vejr - Sport Pace er mere end klar til udfordringen!

Holder styr på din indsats
Vil du have det maksimale ud af dit headset? Download app'en Jabra Sport Life™ og oplev en helt unik måde at styre dit træningsprogram og holde øje med dine resultater på. Du kan nemt opsætte et helt træningsskema, planlægge ruter og sætte mål i app'en, og du kan nemt overvåge alt fra kalorieforbrug over topfart til tilbagelagte kilometer. Du kan endda få headsettet til at fortælle dig, hvordan din ydelse er, mens du løber med et enkelt tryk på den dedikerede Sport knap.

Med den indbyggede mikrofon kan du altid hurtigt og nemt tage telefonen, når nogen vil have fat i dig. Du behøver ikke engang at fange mobilen, da du med opkaldsstyring besvarer opkaldet med et enkelt tryk på dit Jabra Sport Pace headset. Her har du også mulighed for at styre både lydstyrke og musik, så du hurtigt har den rigtige sang i ørerne, når du skal præstere maksimalt.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.