Jabra Sport Pace

1.095,00 kr. 876,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-97700002-60

Jabra Sport Pace er dit stærke og højtydende headset til træning i både fitnesscenteret og på løbeturen. Designet i kølig blå farve ser snorlige ud, mens de solide materialer giver dig en maksimal præstation i al slags vejr. Headsettet sidder fast i ørerne og modstår både regn og støv.

Styrker din træning
Jabra Sport Pace er et højtydende headset dedikeret til at gøre dit træningsprogram endnu mere effektivt. Du kan vinke farvel til ledninger, der sidder i vejen, når du skal fokusere på indsatsen, da du nemt kobler det til din mobil med Bluetooth. Med den optimerede pasform sidder Jabra Sport Pace altid fast i dine ører, ligegyldigt hvad du udsætter dem for. Materialerne er ekstra slidstærke, og headsettet overholder USA's militærstandard inden for vand- og stødafvisning, så du kan tage løbeturen i al slags vejr med solid musik i ørerne.

Holder styr på din indsats
Med den tilhørende Jabra Sport Life™ app bliver Sport Pace til meget mere end bare et headset. Du kan nemt og effektivt bruge app'en til at planlægge og overvåge din egen indsats, og med notifikationer i headsettet holder den dig opdateret med, hvordan det går med dine målsætninger. Du kan holde øje med alt fra kalorieforbrug over fart til antal kilometer - alt med en simpelt tryk på mobilen. Og med et tryk på den dedikerede Sport knap på headsettet kan du altid få at vide, hvordan træningen går.

Headsettet har ovenikøbet en mikrofon og en opkaldskontrol, så du altid er klar til at tage telefonen, når nogen ringer. Bare tryk med en knap, og Sport Pace svarer opkaldet for dig. Du kan også nemt styre musikken og skrue op og ned for lyden.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.