Jabra Sport Coach

1.095,00 kr. 876,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-97500000-60

Jabra Sport Coach er din personlige fitnesstræner, der automatisk holder dig opdateret med din præstation, så du kan koncentrere dig om at optimere din workout. Det er verdens første headset med TrackFit bevægelsessensor, så du kan tælle alt fra repetitioner og kadance. Perfekt til dig der træner fitness eller cross training.

Din personlige fitnesscoach
Jabra Sport Coach Wireless leverer som det første headset i verden en indbygget repetitionstæller. Du slipper for selv at skulle tælle efter, hvor mange armbøjninger, mavebøjninger, squats og mange andre øvelser er oppe på, når du er i træningszonen. Så kan du fokusere 100 % på din egen workout og passe dit træningsprogram til perfektion uden nogen form for distraktioner. Du får alle dine selvvalgte mål fortalt direkte i dit øre.

Få det fulde udbytte af dit Jabra headset og download Jabra Sport Life™ app'en. Du kan her i samarbejde med smartphone og fitness headset planlægge og evaluere dit træningsprogram med helt op til 40 forskellige øvelser, som du kan indstille til dit foretrukne intensitetsniveau. Gem dit program, tryk på start og få mål og instruktioner direkte gennem dit headset. Du får opdateringer om, hvordan du præsterer, både på alle relevante tidspunkter, og når du selv beder om det med et simpelt tryk på Sport knappen på venstre øre. Så kan du holde øje med, hvordan du klarer dig i forhold til kadence, kalorieforbrænding, tilbagelagt distance og meget mere.

Stærkt, holdbart og velklingende
Jabra Sport Coach lever op til strenge krav om modstandsdygtighed over for både støv og vand og er resistent mod hårdt brug - både hår du træner ude og inde. Du får endda hele tre års garanti mod svedskader ved at registrere dit headset. Så kan du uden problemer presse dig selv i fitnessrummet eller på ruten i regnvejr uden at være bekymret for, om dit headset kan følge med.

Intet headset er godt uden god lyd. Du får med Sport Coach ikke alene en god lyd, men også en personlig lyd i Dolby® kvalitet. Med Jabra Sound app'en har du en equalizer, der sender perfekt lyd fra mobilen til din headset, og du kan indstille den præcist efter din helt egen smag. Så giv bassen et boost eller diskanten en krystalklar sprødhed - det er dit helt eget valg!

Du er med Sport Coach i ørerne klar til hele din workout uden at skulle bekymre dig for hverken forbindelse eller batteri. Med en Bluetooth rækkevidde på op til 10 meter kan du lade mobilen ligge i lokalet, mens du koncentrerer dig om dine øvelser. Batteriet holder i op til 5,5 timer og kan lades op på under to timer, mens du selv lader op efter en god dag.

Der er en solid mikrofon af høj kvalitet indbygget i headsettet. Så kan du lade mobilen blive liggende, selv hvis nogen ringer. Besvar opkaldet og læg på med en enkelt berøring på headsettet, og du kan også styre lydstyrke og musik med den simple og intuitive kontrolstation, hvor du kan skrue op og ned, sætte musik på play/pause eller skippe numre på din playliste. Du har med dit Jabra Sport Coach headset altid den helt rette lyd i ørerne, når du skal gå motiveret til din næste træningsøvelse.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.