Jabra Sport Coach

1.095,00 kr. 876,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-97500001-60

Jabra Sport Coach giver hver eneste workout værdi med formidabel pasform, lyd og indbygget repetitionstæller, der giver dig det komplette overblik over din præstation. Headsettet er skræddersyet til dig, der dyrker fitness eller cross training.

Din personlige fitnesstræner
Jabra Sport Coach Wireless er verdens første headset med indbygget TrackFit bevægelsessensor. Den tæller effektivt antallet af repetitioner, når du presser dig selv i dine øvelser, der skal hjælpe dig til at nå dine mål.

Du kan med den tilhørende Jabra Sport Life™ på din mobil skræddersy dine helt egne fitnessprogrammer, når du skal i form. Download app'en og planlæg helt op til 40 diverse øvelser i forskellige intensitetsniveauer, og når du trykker på start, får du instruktioner direkte i øret gennem dit headset. Det vejleder dig om antallet af repetitioner, kadance, kalorieforbrænding og meget mere. Med en simpelt tryk på Sport knappen på venstre øre får du alle dine relevante data serveret direkte uden at skulle kigge på din smartphone.

Stærkt, holdbart og velklingende
Jabra Sport Coach leverer en slidstyrke ud over det sædvanlige, og det er modstandsdygtigt over for både støv og sved. Du kan ved at registrere headsettet endda få forlænget din garanti til tre år mod fejl fra sved. Så er der ingen undskyldning for ikke at give dig ekstra meget i fitnesslokalet eller på træningsruten.

Musikken spiller med maksimal kraft og klarhed og er klar til at motivere dig, når du har mest brug for det. Med den tilhørende Jabra Sound app får du den velkendte Dolby® lyd og egen equalizer, så du kan skræddersy lyden til at passe til din egen personlige smag.

Med en batterilevetid på op til 5,5 timer og en Bluetooth rækkevidde på op til 10 meter holder headsettet nemt til hele din workout, så du kun skal koncentrere dig om at præstere det yderste. Du lader nemt op med det medfølgende micro-USB mellem træningssessions.

Den indbyggede mikrofon gør dig i stand til at besvare opkaldet uden at skulle have mobilen frem, når nogen har bud efter dig. Du kan nemt besvare opkaldet og lægge på direkte på headsettet, og på den intuitive kontrolstation kan du også justere lydstyrke, afspille musik og sætte den på pause samt spole mellem numre. Så er du altid klar til næste øvelse med den helt rigtige lyd i ørerne.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.