Jabra Speak 710 MS

1.721,00 kr 1.376,80 kr
På lager
SKU
7710-309
   

Jabra Speak 710 MS leverer en lydkvalitet højere end nogensinde før i en speakerphone. Med indbygget HiFi højttaler giver den dig en rig, dynamisk lyd i alt fra telefonsamtaler, videopræsentationer og musik, når du skal arbejde igennem på kontoret.


Jabra Speak 710 MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Samtaler og musik i topkvalitet
Jabra Speak 710 MS går nye veje for en almindelig speakerphone og giver dig en lydkvalitet over det sædvanlige. Den indbyggede højttaler tilbyder dig en overlegen HiFi-kvalitet, som med lethed både gør dine telefonmøder til en fantastisk helhedsoplevelse, og ovenikøbet giver musik og multimedier en dybde og dynamik, du ikke finder i andre speakerphones. Du kan på lige fod bruge Speak 710 MS som musikhøjtaler og som konferencetelefon med rækkevidde til op til 6 personer i lokalet.

Med sit gennemførte design i 360° spiller og opfanger Speak 710 MS lyden i alle lokalets retninger. Det sikrer dig, at du og dine kolleger kan deltage på lige fod i samtalen, når I sidder rundt om konferencetelefonen. Med fuld HD Voice kvalitet og digital lydbehandling, der renser støj fra lokalet og linjen, vil I opleve samtaler, der foregår nemt og glidende i begge ender af røret.

Fleksibilitet til både PC og mobil
Jabra Speak 710 MS er skabt til at virke gnidningsfrit med både mobiltelefonen og din Skype for Business softphone på PC via Bluetooth. Sæt den medfølgende dongle i computeren og nyd godt af op til 30 meters rækkevidde uden afbrud eller forstyrrelser. Hvis du foretrækker kabel, kan du med lethed koble din Jabra speakerphone til computeren med USB-kabel. Med dual connectivity kan du endda koble den til to enheder på samme tid, så du altid er sluttet til.

Med en batterikapacitet på helt op til 15 timers aktivt brug er du ikke låst fast til kontoret. Tværtimod. Det er nemt at pakke Speak 710 ned i den lille rejsetaske og tage den med på farten, og opladning foregår enkelt og hurtigt ved at slutte den til computeren via det medfølgende USB-kabel.

Med den lille udfoldelige klap på undersiden kan du let sætte din Speak 710 konferencetelefon i den rette vinkel til, at du kan udnytte den som en første klasses højtaler. Den innovative Link-funktion giver dig endda muligheden for at slå to Speak 710 sammen, så du både kan lytte til musik i HiFi stereo eller anvende dem til endnu større forsamlinger.

Den udvidede og intuitive konsol på konferencetelefonen giver dig mulighed for ikke kun at koble to Speak 710 sammen, men også at styre alt fra telefonsamtaler over lydstyrke til afspilning af musik og multimedia.

Jabra Speak 710 MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Speak-serien har mange flere modeller end Speak 710. Læs vores blog om Jabra Speak her

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

 

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.