Flere visninger

Jabra Speak 410

725,00 kr ( 580,00 kr. Ekskl. moms )

Jabra Speak 410 gør det nemt at opsætte en telefonkonference over PC med USB. Bare sæt det i, og det virker. Mikrofoner og højttaler med HD Voice og Noise Cancel giver dig en sublim samtalekvalitet.

Brand: Jabra

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 7410-209
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Hold dine møder overalt
Gør ethvert rum til et konferencelokale med den lette og transportable Jabra Speak 410 konferencetelefon. Du kan nemt og enkelt koble den til enhver computer med USB, og med Plug & Play skal du ikke bekymre dig om installation. Den får strøm via USB-kablet, og derfor behøver du ikke en stikkontakt for at sætte samtalen op hurtigt og effektivt overalt. Det medfølgende rejseetui giver din Speak 410 ekstra beskyttelse under transport.

De indbyggede mikrofoner i HD Voice kvalitet optager lyden i 360°, så du kan tale fra alle retninger og blive hørt. Den indbyggede digitale lydbehandling reducerer både forvrængning og ekko i lyden, så samtalen bliver både klarere og tydeligere. Jabra Speak 410 er ideel til brug for små møder på op til 4 personer.

Det er nemt at kontrollere samtaler og lyd med den intuitive kontrolstation. Du kan både besvare opkald og lægge dem på direkte på din speakerphone, samt justere lydstyrken og sætte mikrofonen på lydløs.

Speak-serien har mange flere modeller end Speak 410. Læs vores blog om Jabra Speak her

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.