Jabra PRO 930 Duo MS

1.240,00 kr. 992,00 kr.
På lager
SKU
930-29-503-101
   

Jabra PRO 930 Duo MS giver dig op til 120 meters rækkevidde med trådløs DECT til din Lync på PC. Du får samtidig op til 8 timers tale og professionel samtalekvalitet til en god pris.

Trådløs frihed på kontoret
Jabra PRO 930 Duo MS er til dig, der ønsker den ultimative bevægefrihed på kontoret til en rimelig pris, når du snakker med kunder og kolleger over Skype for Business. Du kan med DECT teknologien gå op til 120 meter væk fra basen og holde samtalen kørende. Med op til 8 timers taletid og automatisk opladning i basen løber du aldrig tør for batteri. Så kan du bare koncentrere dig om at give kunden den bedste service, og med de to høretelefoner i blød kunstlæder kan du fordybe dig ekstra i samtalen uden at blive forstyrret af dine omgivelser.

Professionel lyd til professionelle samtaler
Med Jabra PRO 930 Duo MS får du fuldt professionel samtalekvalitet for færre penge. Du vil aldrig mere opleve, at dårlig lyd giver misforståelser og afbrudte samtaler. Din stemme er med HD Voice og Digital Signal Processing altid krystalklar i røret, mens støjdæmpning i mikrofonen gør dig ekstra tydelig ved at sortere baggrundsstøjen fra. Derfor kan kunden kun høre dig og ikke dine omgivelser. Du får også et ekstra lag af beskyttelse med SafeTone, der fjerner høje lyde og skadelig støj på linjen.

Jabra PRO 930 Duo MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.

© Zinuss.