Jabra PRO 920 Duo

1.566,00 kr. 1.252,80 kr.
På lager
SKU
920-29-508-101
   

Jabra PRO 920 Duo leverer den trådløse DECT standard med op til 120 meters rækkevidde, når du taler i DECT, samtidig med du får lyd i begge ører. Så du kan tage opkaldet med dig uforstyrret overalt.

BEMÆRK: Denne model fungerer kun til fastnettelefon. Se alternativ nedenfor.

Trådløs frihed på kontoret
Jabra PRO 920 Duo er det trådløse headset, der med 120 meters rækkevidde giver dig fuld bevægelighed på kontoret. Du kan tage din samtale på fastnettelefon med overalt, og med en batterilevetid på op til 8 timer, skal du ikke være nervøs for at løbe tør. Headsettet oplader automatisk i basen. Med det robuste design med to høretelefoner kan du fordybe dig i samtalen og lukke støjen fra dine omgivelser ude, så du kan koncentrere dig om at give kunden den bedste service.

Professionel lyd til professionelle samtaler
Jabra PRO 920 Duo går ikke på kompromis med lyden. Det er klar til at levere HD Voice teknologi, der fanger mere af din stemme, så den lyder helt naturlig i røret. Mikrofonens støjfilter reducerer baggrundsstøjen, så du står endnu tydeligere frem. Din kunde i telefonen kan nemt høre din stemme, så samtalen foregår glidende. SafeTone eliminerer derudover alle skadelige lyde, inden de når dit øre, så du kan tale hele dagen uden overlast.

Forbindelse til computer
Jabra PRO 920 Duo kan kun forbindes til fastnettelefon, men du kan også få en variant, der i stedet kan sluttes til din PC eller Mac.

Se Jabra Pro til computer her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.