Jabra Panacast MS

4.064,00 kr. 3.251,20 kr.
På lager
SKU
8100-119
   

Jabra Panacast MS er den perfekte løsning til det lille møderum, fordi den giver jer en bred dækning i billedet og høj 4K kvalitet til jeres videokald.

Panacast er certificeret til Microsoft Teams og Skype for Business.

Jabra Panacast MS er et webcam til videokald og egner sig især til de små møderum. Det er nemt at tilslutte og leverer billede i høj kvalitet.

Bred dækning
Med hele tre indbyggede 13-megapixel kameraer, der danner et sammenhængende billede med en dækkende vidvinkel på 180°. Det betyder, at alle i møderummet kommer med på billedet i jeres videokald - også selvom I sidder tæt på skærmen.

Flot billede
Jabra Panacast leverer video i 4K kvalitet og med Vivid HDR teknologi kompensere det automatisk for varierende lysforhold, så jeres kunde altid får leveret et billede i høj kvalitet.

Nem installation
Det kræver ikke mere end at sætte USB i sin PC, Mac eller laptop og så er man klar til at holde videomøder i f.eks. Cisco Webex, Google Hangouts, GoToMeeting og Zoom. Jabra Panacast MS er også certificeret til Microsoft Teams og Skype for Business.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.