Flere visninger

Jabra Panacast MS

4.695,00 kr ( 3.756,00 kr. Ekskl. moms )

Jabra Panacast MS er den perfekte løsning til det lille møderum, fordi den giver jer en bred dækning i billedet og høj 4K kvalitet til jeres videokald.

Panacast er certificeret til Microsoft Teams og Skype for Business.

Brand: Jabra

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 8100-119
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Jabra Panacast MS er et webcam til videokald og egner sig især til de små møderum. Det er nemt at tilslutte og leverer billede i høj kvalitet.

Bred dækning
Med hele tre indbyggede 13-megapixel kameraer, der danner et sammenhængende billede med en dækkende vidvinkel på 180°. Det betyder, at alle i møderummet kommer med på billedet i jeres videokald - også selvom I sidder tæt på skærmen.

Flot billede
Jabra Panacast leverer video i 4K kvalitet og med Vivid HDR teknologi kompensere det automatisk for varierende lysforhold, så jeres kunde altid får leveret et billede i høj kvalitet.

Nem installation
Det kræver ikke mere end at sætte USB i sin PC, Mac eller laptop og så er man klar til at holde videomøder i f.eks. Cisco Webex, Google Hangouts, GoToMeeting og Zoom. Jabra Panacast MS er også certificeret til Microsoft Teams og Skype for Business.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.