Jabra Move Wireless

1.295,00 kr. 1.036,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-96300000-60

Jabra Move Wireless i stilren sort giver dig både stil og god lyd, når du skal have musikken med på farten eller derhjemme. Det skandinaviske design sikrer dig både, at headsettet sidder solidt, og at det ser elegant ud, mens de skræddersyede høretelefoner spiller en detaljeret musik, der er alle pengene værd.

Stilrent skandinavisk design
Jabra Move Wireless leverer den perfekte kombination mellem stilet look, solid lyd og overkommelig pris. Med sit rene design i lette materialer sidder det godt og solidt på dit hoved, mens det ser elegant og moderne ud. De bløde ørepuder gør headsettet ekstra komfortabelt, og med en vægt på blot 150 gram føler du dig næsten fri under høretelefonerne. Med et skelet i rustfri stål holder headsettet nemt til hverdagens strabadser, så du nemt kan tage det på overalt, uden det overhovedet kommer tæt på at gå i stykker.

Trådløs og detaljerig musik
Du slipper fuldstændigt for kabler med den trådløse indbyggede Bluetooth. Du kan endda styre både musik og opkald med en let berøring på headsettet, så du skal bare lade mobilen ligge. Batteriet holder til hele 8 timers musik, og med 12 dages standbytid kan du bare lade headsettet ligge, når du holder fri for musik. Og løber du tør, eller sidder du på et fly? Slut 3,5 mm kablet til og lyt nemt videre uden at bruge batteri eller Bluetooth.

Musikken spiller solidt i begge ender af skalaen, så du både oplever en solid bas, mens diskanten kæler for detaljerne i dine yndlingsnumre. Du kan endda koble Jabra Move til to Bluetooth enheder samtidig, så du ikke skal forbindelsen til filmen på din tablet, når telefonen ringer. Med den skjulte mikrofon i ørestykket kan du tale løs i timevis i allerhøjeste lydkvalitet.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.