Jabra Move Wireless

1.295,00 kr. 1.036,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-96300002-60

Jabra Move Wireless i lækker rød farve, der gør dig stilet, moderne og fyldt med sprød musik, når du er på farten. Det stilrene skandinaviske design ser ikke alene godt ud, det sidder også let og elegant på dit hoved, mens høretelefonerne forkæler dine ører med den smukkeste vellyd.

Stilrent skandinavisk design
Jabra Move Wireless giver dig en unik sammensmeltning mellem lækkert design, sprød musik og lille pris. Det rene skandinaviske udtryk kommer til sin ret med en udtryksfuld rød farve, mens headsettet sidder stabilt og elegant på dit hoved. Det føles næsten fuglelet med en vægt på kun 150 gram, og de bløde ørepuder sidder helt fantastisk på ørerne, så du ikke føler dig trykket, heller ikke efter flere timer. Inderst inde er headsettet bygget i rustfri stål, der holder til hverdagens slid. Så du kan nemt tage det med på gaden eller bruge det på sofaen derhjemme, uden det lider overlast.

Trådløs og detaljerig musik
Med den indbyggede Bluetooth er du nu endelig fri for kabler. Du kan ovenikøbet kontrollere både musik og opkald på headsettet, så du ikke behøver at have mobilen frem hele tiden. Batteriet klarer op til hele 8 timers musikoplevelse, og du kan lade headsettet ligge i op til 12 dages standby, uden det løber tør. Hvis du gør, eller din telefon er i fly-mode, kan du nemt sætte det medfølgende 3,5 mm kabel til, og så kan du lytte videre uden at bruge strøm overhovedet.

Musikken kærtegner dine øregange med en rig bas og kælen for detaljerne i diskanten. Som en ekstra fordel kan du koble Jabra Move til to enheder samtidig, så du altid er klar til at tage telefonen, selvom du ser film eller serier på din tablet. Med en kraftig mikrofon i høj kvalitet gemt i den ene høretelefon kan du tale løs med headsettet på og samtidig have begge dine hænder fri til at fortsætte med dit liv, selv når mobilen ringer.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.