Jabra Move Wireless

1.295,00 kr. 1.036,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-96300001-60

Jabra Move Wireless i en frisk blå farve, der sidder let og elegant på hovedet, når du går ind i din egen verden med yndlingsmusik på farten og på sofaen derhjemme. Det stilrene skandinaviske design er minimalistisk og moderne, og du vil med rig bas og sprød diskant opleve en musik i verdensklasse.

Stilrent skandinavisk design
Jabra Move Wireless er den helstøbte kombination mellem sprød lyd, stilrent design og overkommelig pris. Det minimalistiske skandinaviske snit ser godt ud, mens headsettet stadig sidder solidt og elegant på hovedet. Det vejer kun 150 gram, og ørepuderne sidder let uden på ørerne, så du kan gå frit omkring uden at mærke headsettet trykke. Skelettet er lavet i rustfri stål og kan klare lidt af hvert, så du kan trygt udsætte Jabra Move for lidt af hvert både ude og hjemme.

Trådløs og detaljerig musik
Med den indbyggede Bluetooth slipper du endeligt for besværlige kabler. Jabra Move giver endda et væld af kontrolfunktioner på headsettet, så du både kan styre musik, film og opkald uden at skulle have mobilen op af lommen. Du får hele 8 timers lydoplevelse på en enkelt opladning, og headsettet kan ligge standby i på til 12 dage uden at miste strøm. Hvis du skulle løbe tør, eller du sidder på flyveren, kan du nemt tilslutte det medfølgende 3,5 mm jack og lytte videre uden strøm eller Bluetooth.

Den kraftfulde bas med detaljerig diskant gør lyden i både musikken og film smuk og levende i øregangen. Du kan endda koble to enheder til din Jabra Move på samme tid, så du altid er parat til at tage telefonen, hvis mobilen ringer, mens du er i fuld sving med yndlingsserien på din tablet. Du svarer bare med et tryk på headsettet, og kvalitetsmikrofonen i det ene ørestykke sørger for at fange din stemme i god og naturlig kvalitet, så du behøver ikke at have mobilen op til øret længere. Så kan du have hænderne fri til dig selv, også når telefonen ringer.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.