Jabra Motion

570,00 kr. 456,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-99500000-60

Jabra Motion er det professionelle Bluetooth headset til mobil. Stemmestyring, Noise Blackout, 8 timers taletid og HD Voice teknologi gør det perfekt til dine samtaler på farten.

 

Jabra Motion er udgået. Se udvalget af Jabra headset til mobil her

Frigør dig selv
Jabra Motion er det professionelle headset til dig, der taler hvor som helst og når som helst med kunder og kontakter. Det er headsettet, der sørger for, du aldrig mister et salg eller en forbindelse på grund af dårlig lydkvalitet og komfort. Med en taletid på op til 8 timer og standby tid på 360 timer løber Motion aldrig tør før dig. Brug stemmestyring til at håndtere dine opkald, så du aldrig behøver at have mobilen oppe af lommen. Den sublime komfort gør, at dette er det ideelle headset til forretning på farten.

Den intelligente lyd
Med Jabra Motions intelligente lydsoftware er du aldrig hæmmet af dårlig lyd. Den tilpasser sig automatisk dine omgivelser, så din samtalekvalitet altid er den højeste, lige meget hvor du er. Dobbeltmikrofonen med Noise Blackout og vindstøjbeskyttelse lukker al støj ude, og HD Voice standarden med Digital Signal Processing gør din stemme så ren og klar, at du aldrig bliver bedt om at gentage dig selv igen. Så tal bare løs. Du vil altid blive hørt.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.