Jabra Halo Smart

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-98300000-60

Jabra Halo Smart er dit smarte headset til musik og mobilsamtaler, når du vil være forbundet med fantastisk lyd på farten. Det sidder solidt og diskret med et stilrent design i helt sorte farver, og du kan kontrollere både lyd og opkald på headsettet. Med en batterilevetid på hele 17 timer er det klar til dagens udfordringer uden at løbe tør.

 

Halo Smart er udgået. Se flere headset til musik her

Solid lyd til musik og samtaler
Jabra Halo Smart giver dig med et moderne, diskret design og kraftfulde præstation den samlede pakke til dig, der kræver den sublim lyd til både musik og samtaler, når du er på farten. De små høretelefoner i ørerne indeholder højtydende højttalere, som giver en nøjagtig og levende gengivelse af hele musikspektret, fra den rige bas til de små detaljer i diskanten.

Den indbyggede mikrofon modtager din stemme uforstyrret af vind, så du lyder klar i røret, både når du taler i telefon, og når du aktiverer de stemmestyrede funktioner gennem Google Now™ og Siri™. Med de indbyggede kontrolfunktioner kan du styre alt fra lydstyrke til at tage opkaldet direkte på dit headset. Halo Smart oplæser endda SMS'er, emails, opdateringer og andet for dig, uden du nogensinde skal have mobilen op af lommen.

Holder til hele din dag
Jabra Halo Smart gemmer et solidt batteri i den diskrete nakkebøjle, så du kan nyde godt af din trådløse frihed via Bluetooth hele dagen uden at være i nærheden af at løbe tør. Med op til 17 timers aktivt brug på en enkelt opladning kan du nemt være forbundet dagen lang, og det tager kun to timer i stikkontakten at gå fra tomt til fuldt batteri. Med op til 22 dages standby kan du sagtens give dit headset en velfortjent pause i ny og næ. Det løber ikke tør i stilhed.

Ikke alene holder headsettet tiden ud, det holder også til alle hverdagens strabadser, inklusive vådt og tørt. Med de lette og holdbare materialer er det både støv- og vandafvisende, og med magneter i de to ørestykker, knipser de sammen og holder headsettet på plads, når du giver ørerne en pause. Hvis telefonen ringer, headsettet hænger, og du ikke hører det, giver nakkebøjlen en vibration, så du mærker når nogen vil have fat i dig. Hvad enten du bruger headsettet eller ej, er du altid koblet på!

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.