Jabra Halo Smart

535,00 kr. 428,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-98300001-60

Jabra Halo Smart giver musikken og samtalerne den trådløse frihed, fleksibilitet og fremragende lyd, du har brug for til dit liv på farten. Med sit energiske røde design sidder de snorlige, mens de spiller fantastisk i dine ører. Du er nemt på dagen lang med op til 17 timers batterilevetid.

 

Halo Smart er udgået. Se flere headset til musik her

Solid lyd til musik og samtaler
Jabra Halo Smart leverer dig den perfekte kombination mellem fantastisk lyd til musik og solid mikrofon til samtaler, så du altid er forbundet med omverdenen, når du er på farten. Med 10 mm store kraftfulde højttalere siddende i dine ører får du en stærk kombination mellem slagkraftig bas og detaljerede mellemnoter og diskant, der gør musikken både interessant og levende.

Med den indbyggede mikrofon strategisk placeret og beskyttet mod vind, lyder du overraskende godt, når du taler over mobiltelefon. Du er også klar til at stemmestyre mobilen, da Halo Smart er fuldt integreret med både Google Now™ og Siri ™. Med nem og intuitiv kontrol på headsettet kan du også styre både opkald og musik, og med Jabra Assist app'en på din telefon, kan du nu få læst alt fra tesktbeskeder over emails til notifikationer fra sociale medier op. Så behøver du ikke engang at have mobilen op af lommen længere for at være forbundet.

Holder til hele din dag
Du kan med det kraftige batteri i nakkebøjlen nu nyde godt af trådløs frihed hele dagen uden bare at være i nærheden af at gå død. Dit Halo Smart headset holder i op til 17 timers aktivt brug, og med op til 22 dages standbytid kan du med god samvittighed give det en velfortjent pause, uden det løber tør i mellemtiden. Med bare 2 timers opladning går batteriet fra tomt til fuldt, så du hurtigt er klar til dit trådløse liv igen.

Med lette, solide og ekstremt holdbare materialer er headsettet klar til at møde alle slags udfordringer. Det er både støv- og vandafvisende, så du kan lytte til god musik i al vind og vejr. Med to magneter gemt i ørestykkerne, så de smækker sammen, kan du bare lade headsettet hænge om halsen, uden det falder af. Hvis der skulle komme et opkald, giver nakkebøjlen en lille vibration, så du er klar til hurtigt at tage telefonen, når der er bud efter dig. Du kan naturligvis besvare opkaldet med dit Halo headset.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.