Jabra Halo Smart

535,00 kr. 428,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-98300002-60

Jabra Halo smart er dit solide og diskrete headset til mobilen, når du ønsker musik og samtaler i høj kvalitet til hele din dag. Det friske blå design passer til et moderne look, og headsettet holder både støv og vand ude, mens batterilevetiden på op til 17 timer holder mere end rigeligt lige fra morgen til aften.

 

Halo Smart er udgået. Se flere headset til musik her

Solid lyd til musik og samtaler
Jabra Halo Smart er det perfekte headset til dig, der hverken vil gå på kompromis med musik eller samtalelyd i et komprimeret, diskret headset. Med 10 mm højttalere gemt i de små høretelefoner pakker de en overraskende stor slagkraft i bassen, mens diskanten får den nænsomme behandling, der gør musikken både rig og levende.

Mikrofonen er vindbeskyttet og klar til at fange din stemme, både når du tager mobilopkaldet, og når du taler til mobilen gennem Google Now™ og Siri ™. Du kan nemt styre både opkald og medier med en nem og intuitiv kontrol på headsettet. Hvis du bruger Android, læser Halo Smart endda tekstbeskeder, kalender, emails og beskeder fra sociale medier op til dig, så du altid er forbundet med omverdenen uden at tage mobilen op af lommen.

Holder til hele din dag
I den solide nakkebøjle gemmer sig et kraftigt batteri, som giver dig trådløs frihed hele dagen. Med en holdbarhed på op til 17 timers aktivt brug kan du tale og lytte rigeligt i dit Jabra Halo Smart headset dagen lang, uden du kommer tæt på at løbe tør. En simpel opladning tager kun to timer fra tomt batteri, så du er hurtigt flyvefærdig igen.

Materialerne og designet er bygget til at holde til dit hverdagsbrug i al slags vejr, så du skal hverken være nervøs for støvbad eller regnskyl - headsettet holder til det. Når du ikke bruger headsettet på farten, sørger to magneter i ørestykkerne for, at du kan tage det om halsen, uden det nogensinde falder af. Er du bange for at misse et opkald? Frygt ikke, for en indbygget vibration i bøjlen sørger for, at du altid mærker, når nogen vil have fat i dig.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.