Jabra Evolve 75e UC

1.995,00 kr. 1.596,00 kr.
Udsolgt
SKU
7099-823-409

Jabra Evolve 75e UC er verdens første UC certificerede Bluetooth in-ear headset. Aktiv støjreduktion sørger for at skærme dig af for forstyrrende støj fra dine omgivelser, og den usynlige mikrofon på ledningen er konstrueret til professionel lyd i dine opkald.

Professionel lyd i ørerne
Jabra Evolve 75e UC er verdens første Bluetooth øretelefoner med en mikrofon, der er certificeret til Unified Communications. Det betyder, at du trygt kan bruge dem både til musik og at lukke støjen ude, når du skal fokusere, og at du kan tale med kunderne med en rig lyd, som gør enhver samtale tydelig og klar i begge ender af røret.

Du er hurtigt i stand til at koble dit headset til mobiltelefonen med trådløs Bluetooth forbindelse, og  du kan derudover sætte den medfølgende USB adapter computeren og nyde trådløse samtaler over din softphone. Evolve 75e installerer sig selv, så du ikke skal tænke på opsætning.

Den støjreducerende mikrofon skaber en zone omkring dig, hvor den kun opfanger din stemme, og alt andet bliver sorteret fra. Det skaber en tydelig samtalelyd i den anden ende af røret, hvor du står tydeligt frem, og kolleger og kontormateriale ikke forstyrrer.

Bliv mindre forstyrret
Du kan også skærme dig selv effektivt fra den omgivende larm omkring dig ved at slå Active Noise Canceling til. Den avancerede teknologi sørger aktivt for at halvere lyden omkring dig, så verden virker mere stille, og du kan fokusere på samtalen eller på dine vigtige opgaver.

Det er nemt at kontrollere både musik og opkald direkte på dit headset med den indbyggede kontrolstation på højre side. Slå den aktive støjreduktion til og fra, tag opkaldet eller læg på, tænd og sluk for mikrofonen, juster lydstyrken eller sæt musikken på pause med et enkelt tryk. Du har endda muligheden for bruge den særlige Listen-in funktion, som gør dig i stand til at høre alt fra dine omgivelser.

Du kan også pause musikken automatisk ved at tage øretelefonerne ud og slå dem sammen rundt om halsen med de indbyggede magneter.

Det er også nemt for dig at give signal til dine kolleger, når du er optaget af et opkald. Det indbyggede Busylight-lys skinner rødt, når du taler i telefon, så dine kontorkammerater ved, at du ikke vil forstyrres.

Til hele din arbejdsdag
Ikke alene giver Evolve 75e headsettet dig professionel tale og lyd, du har også mere end rigeligt batteri til din arbejdsdag. Det indbyggede batteri holder i op til hele 14 timers brug, og du kan lade dit trådløse Jabra headset helt op på kun to timer.

Headsettet er både resistent mod støv og sved, så det holder til at blive brugt. Det giver dig en sikkerhed, hvis du ønsker at tage det med ud i verden, enten som Bluetooth øretelefoner til musik eller som headset til din mobil.

Du har valgmulighed mellem forskellige størrelser gel eller EarWings, så headsettet passer perfekt til langt de fleste øre

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.