Jabra Evolve 75e MS

1.995,00 kr. 1.596,00 kr.
Udsolgt
SKU
7099-823-309

Jabra Evolve 75e MS er det første Skype for Business certificerede Bluetooth in-ear headset på markedet. Det giver dig den perfekte kombination mellem solid støjreduktion i ørerne og en professionel mikrofon, som giver glidende og naturlige telefonsamtaler med kunderne.

 

Evolve 75e MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Professionel lyd i ørerne
Jabra Evolve 75e MS er verdens første Skype for Business certificerede in-ear Bluetooth headset. Det er derfor et nemt valg for dig, som foretrækker et trådløst headset i ørerne i stedet for udenpå. Mikrofonen lever op til den høje standard, du kan forvente, og HiFi høretelefonerne giver en lydkvalitet, der gør dig mere end tilfreds med musikken.

Headsettet leveres med en USB-adapter, så du hurtigt og nemt kan koble det til Skype for Business på din PC. Det installerer sig selv, så du ikke skal tænke på nogen opsætning. Du kan derudover nemt slutte det til din smartphone samtidig, så du enkelt kan håndtere alle kald på begge enheder.

Den støjreducerende mikrofon udnytter en avanceret retningsbestemt teknologi til at filtrere alt andet end din stemme fra i røret. Derfor kan personen i den anden ende ikke høre dine kolleger eller kontorudstyr, og ved at slå HD Voice til har du endda muligheden for at gøre samtalelyden endnu mere klar. Resultatet er samtaler i allerhøjeste lydkvalitet, hvor kommunikationen er tydelig og uden misforståelser.

Bliv mindre forstyrret
Ved at slå Active Noise Canceling til kan du også selv undgå at blive forstyrret af støjen omkring dig. Headsettet sørger for aktivt at annullere larmen fra dine omgivelser, så du kan koncentrere dig om dine opgaver uden at miste fokus på grund af baggrundsstøj.

Du kan let styre både telefon og lydafspilning med et enkelt tryk på kontrollen på højre side af headsettet. Du kan tænde og slukke for Active Noise Cancel, besvare opkald eller lægge dem på, sætte mikrofonen på mute, justere lydstyrken eller styre musikafspilningen. Evolve 75e gør dig ovenikøbet med sin Listen-in funktion i stand til at høre alt i omgivelserne, hvis du har brug for at følge med.

Det er endda muligt at pause musikken automatisk, når du tager dine øretelefoner ud, ved at slå dem sammen rundt om halsen via de indbyggede magneter.

Du viser desuden dine kolleger automatisk, at du taler i telefon, når du bruger Evolve 75e. Det indbyggede Busylight-lys viser rødt, når du er optaget i et opkald. Så sikrer du dig imod forstyrrelser, når du taler med kunder, så dine medarbejdere ikke kommer til at afbryde samtaleflowet.

Til hele din arbejdsdag
Med en batterilevetid på op til 14 timers aktivt brug holder Evolve 75e let til hele din arbejdsdag. En fuld opladning tager sølle to timer, så du er hurtigt klar til opkald, hvis du skulle løbe tør.

Headsettet holder til hele dagens brug, da det både er støv- og svedresistent. Derfor kan du også tage det med på farten, f.eks. Som Bluetooth høretelefoner i fritiden, om du så er inde eller udenfor. For at sikre dig den bedste pasform medfølger to forskellige slags ørestykker: EarWings eller øregel i øret. Derfor passer Evolve 75e perfekt i langt de fleste ører.

Jabra Evolve 75e er certificeret til Skype for Business og Lync

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.