Jabra Evolve 75 UC med headset holder

2.044,90 kr. 1.635,92 kr.
Udsolgt
SKU
7599-838-199

Jabra Evolve 75 UC giver dig den højeste klasse inden for både professionel mikrofon til samtaler, HiFi-lyd til musik, trådløs Bluetooth til både computer og mobil og solid aktiv støjreduktion til at lukke forstyrrelser ude, når du skal arbejde koncentreret. Leveres inklusive en praktisk holder, som både opbevarer headsettet og oplader det.

Dit effektive værn mod forstyrrelser
Jabra Evolve 75 UC leverer den komplette pakke, når du skal fokusere på arbejdet i det støjende kontor med effektiv ANC, professionel mikrofon til samtaler og Bluetooth, der giver dig frihed for begrænsende ledninger.

Det er designet som et kontorheadset i topklasse med ørepuder i memoryskum, som er designet til både at sidde komfortabelt og at lukke af for den værste støj omkring dig. Du kan med et enkelt tryk også slå den aktive støjreduktion til, som eliminerer de sidste forstyrrende lyde, som kunne trænge igennem. Du slipper for at blive distraheret af livet omkring dig, så du kan arbejde fokuseret og effektivt på dine opgaver.

En lille visuel lysindikator på siden af headsettet giver desuden dine kolleger et signal om at du er optaget og ikke vil forstyrres. Den slår automatisk til, når du er på telefonen, men du kan også styre den manuelt og lade dine medarbejdere omkring dig vide, at du har vigtige ting at koncentrere dig om.

Professionelle samtaler i alle miljøer
Du får ikke alene en god støjreduktion og en lysindikator til at gøre verden omkring dig selv stille. Når du taler i telefon, vil personen i den anden ende også opleve en forhøjet kvalitet og klarhed i samtalen.

Med exceptionel støjeliminering sorterer mikrofonen larmen omkring dig fra, inden den når ind i røret. Det betyder, at det kun er dig og din stemme, der går igennem, så der lyder stille omkring dig. HD Voice teknologien fanger derudover flere detaljer i det, du siger, så du altid lyder klar og tydelig. Det betyder bedre samtalelyd for begge parter, så I kan føre en dialog uden dårlig lyd og misforståelser.

Når du ikke er på telefonen og vil koncentrere dig med din favoritmusik i ørerne, vil du opleve et lydbillede, der er ud over det sædvanlige i et headset til kontoret. HiFi-lyd i den absolutte topkvalitet giver musikken både dybde og dynamik, og med et design, der fokuserer på komfort frem for alt, kan du nemt sidde i flere timer i din egen sfære uden at mærke ubehag eller træthed.

Frihed til at bevæge dig rundt
Med indbygget Bluetooth giver Evolve 75 dig en ekstra frihed i dit arbejde. Du slipper for ledninger, der ligger i vejen, og med op til 30 meters rækkevidde kan du bevæge dig frit omkring, når du streamer musik eller taler i telefon.

Du kan slutte dit trådløse Evolve headset til både din computer og mobiltelefon, uden det kræver nogen besværlig installation. Med plug & play virker det automatisk til langt de fleste større softphones lige fra start. Du kan tilmed være koblet på to enheder samtidig , og headsettet skifter gnidningsfrit mellem begge enheder. Det betyder, at du kan høre mobilen ringe, også selvom du hører musik via din PC.

Med i pakken får du en smart og praktisk headset holder, hvor du kan stille dit Evolve 75, når du ikke har det på. Den holder headsettet konstant opladet, og hvis du skal have det med på farten, kan du tale i op til 15 timer på en enkelt opladning. Pak det ned i det hårdføre hard-case rejseetui, så det er helt beskyttet i kufferten eller tasken.

Vil du vide mere om Evolve serien? Læs vores blog om de mest populære Jabra Evolve headset her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.