Jabra Evolve 75 UC

1.736,90 kr. 1.389,52 kr.
Udsolgt
SKU
7599-838-109

Jabra Evolve 75 UC leverer den bedste kombination mellem sublim lyd til samtaler og musik, trådløs rækkevidde for en udvidet frihed og fleksibilitet på både mobil og PC, samt en effektiv støjreduktion, du kan slå til, når du skal fokusere på jobbet og ikke vil tolerere irriterende forstyrrelser.

Dit effektive værn mod forstyrrelser
Jabra Evolve 75 UC giver dig den ultimative sammensætning mellem effektiv ANC til at fjerne forstyrrende larm fra dine omgivelser, professionel mikrofon til dine telefonsamtaler og trådløs Bluetooth til din bevægefrihed.

Headsettet dækker nænsomt dine ører og skærmer naturligt af for en del af støjen omkring dig, men hvis du har brug for at isolere dig ekstra, kan du med fordel slå den avancerede aktive støjreduktion til. Den opfanger larm udefra og annullerer den med en tilsvarende modlyd, så du intet hører. Det støjende kontor bliver med ét stille.

Du viser desuden dine kolleger, når du er optaget med et lille, intuitivt og let forståeligt lyssignal på siden af headsettet. Det lyser rødt, når du er på telefonen, og hvis du har brug for at fordybe dig uden forstyrrelser, kan du manuelt slå det til og fra med et tryk på dit headset.

Professionelle samtaler i alle miljøer
Den gode støjreduktion begrænser sig ikke til kun at gøre verden stille for dig, den skaber også bedre og tydeligere samtaler for de mennesker, du taler med over telefonen. Mikrofonen er indrettet med en kraftig støjdæmpning, der på samme måde fjerner larmen fra dine omgivelser, så det kun er din stemme, der går igennem i samtalen.

HD Voice teknologien sikrer, at du går renere og tydeligere igennem, og at man kan høre detaljerne i din stemme, så folk altid hører og forstår, hvad du siger.

Høretelefonerne er i en suveræn HiFi-kvalitet, der gør dem ideelle til musik i alle genrer, når du skal have ro og rytme til at udføre dit koncentrationskrævende arbejde. Ørepuderne i kunstlæder og den fleksible hovedbøjle sikrer dig en stor og behagelig komfort, når du har headsettet på i flere timer ad gangen.

Frihed til at bevæge dig rundt
Evolve 75 fungerer allerbedst som et trådløst headset med god rækkevidde og høj kvalitet. Den indbyggede Bluetooth har en rækkevidde på op til 30 meter, så du nemt kan gå ud og hente kaffen eller de nødvendige papirer i kopirummet, uden du skal afbryde hverken musik eller samtaler.

Du kan slutte det til din computer med den medfølgende USB-dongle, uden du behøver nogen besværlig installation. Det virker til de fleste softphones fra start. Med dobbelt tilslutning kan du endda bruge dit headset til to enheder, så du f.eks. både kan være sluttet til din PC og mobil samtidig.

Batteriet holder i op til 15 timer, så du er mere end klar til en hel arbejdsdag på en fuld opladning. Det medfølgende rejseetui er lavet i hårde materialer i høj kvalitet, så det beskytter dit headset på farten fra stød og slag. Det gør Evolve 75 perfekt til at bruge på både kontoret og på vejen.

Vil du vide mere om Jabra Evolve serien? Læs vores blog om Evolve headset her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.