Jabra Evolve 65t UC

1.995,00 kr. 1.596,00 kr.
Udsolgt
SKU
6598-832-209

Jabra Evolve 65t UC er verdens første professionelle true wireless headset helt uden kabler til brug på kontoret og på farten. Fire dedikerede mikrofoner sikrer dig en eminent samtalekvalitet, og du kan koble headsettet til både din PC og mobil via Bluetooth.

Trådløs. Som i totalt trådløs.
Jabra Evolve 65t er verdens første professionelle headset uden ledninger, hovedbøjle eller andre ting, som fylder eller sidder i vejen. Headsettet er to små ørestykker, du diskret sætter i ørerne, så du derefter kan nyde godt af musik og samtalelyd i professionel topklasse. De kan hverken ses eller mærkes. De kan høres!

Headsettet kan tilsluttes både din computer og smartphone via Bluetooth. Med i pakken får du nemlig en USB Bluetooth dongle, du kan sætte i din PC, og Evolve 65t er allerede parret og forudindstillet til de fleste større softphones, så du ganske enkelt kan bruge det med det samme.

Med op til 5 timers batteri på en enkelt opladning har du rigeligt strøm til arbejdsdagen, og hvis du er på farten uden mulighed for opladning, kan du lægge dem ned i opladningshylsteret, som også fungerer som powerbank med indbygget batteri til to ekstra opladninger. Du har i alt 15 timers batteri med på vejen. Du får også en lille rejsepose, så du er dobbeltsikret mod, at headsettet bliver væk.

Professionel lyd uden støj
Ørestykkerne er designet til at blokere for baggrundsstøjen gennem en effektiv passiv støjreduktion, og du får desuden tre størrelser EarGels, så du kan give dig selv det bedste og mest isolerende fit. Hvis du har brug for det, kan du med HearThrough høre, hvad der sker omkring dig med et enkelt tryk.

Fire mikrofoner sørger for at levere en samtalelyd, der klart overgår almindelige forbrugerheadset. De sørger for digitalt at analysere og reducere baggrundsstøj, så personen i den anden ende af røret hører din stemme og ikke så meget andet. Mikrofondesignet beskytter dig desuden mod vindstøj, hvis du skulle tage opkaldet udendørs.

Musik og podcasts er naturligvis i Hi-Fi kvalitet med et spænd, der dækker hele den menneskelige hørelse, så du får alle detaljer med i lyden. Du kan derudover skræddersy din musikoplevelse til at passe din egen smag med den personlige equalizer, som du kan finde ved at downloade Jabra Sound+ appen.

Helt uden hænder
Evolve 65t UC giver dig også evnen til at styre både opkald og lyd nemt og enkelt med en tryk på øret. Designerede knapper lader dig besvare opkald og lægge på, justere lydstyrken og springe mellem numre.

De kan desuden nemt få adgang til telefonens egen stemmestyring, hvad end det er Google Assistant eller Apple Siri, så du, uden at skulle have mobilen frem, kan søge på nettet, efter kontakter eller finde dine favoritnumre, når du skal arbejde.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.