Jabra Evolve 65t MS

1.995,00 kr. 1.596,00 kr.
Udsolgt
SKU
6598-832-109

Jabra Evolve 65t MS gør dig nu helt fri for både hovedbøjler, ørekroge og kabler og giver dig verdens første true wireless headset til dine professionelle video- og telefonsamtaler. Fire dedikerede mikrofoner sørger for at sortere unødig støj fra, og du kan både bruge headsettet til PC og mobil.

 

Evolve 65t MS er certificeret til Skype for Business

Trådløs. Som i total trådløs.
Jabra Evolve 65t MS gør dig endelig fri af både ledninger og hovedbøjler og leverer den første egentlige trådløse headsetløsning til dine professionelle telefonsamtaler, samt til musik og podcasts. Det er verdens mest diskrete Skype for Business certificerede headset til kontoret og til farten og består af to små in-ear stykker, du sætter i ørerne. Det er alt.

For at give dig en fuldt professionel funktionalitet med din Skype for Business på PC leveres headsettet med en Bluetooth dongle, du sætter i USB-indgangen. Evolve 65t er forudparret og indstillet til din softphone allerede, så du sætter det ganske enkelt bare i, og så virker det. Du kan naturligvis også parre headsettet med din mobil eller tablet som ethvert andet Bluetooth headset, og Evolve 65t kan huske op til otte enheder og være parret med to ad gangen.

Du kan roligt bruge headsettet fuld ud i løbet af arbejdsdagen, om den så foregår på kontoret eller i bilen. Med op til 5 timers strøm på en enkelt opladning holder Evolve 65t nemt til både musik og samtaler, og hvis du lægger dem i det medfølgende etui, kan du holde dem konstant opladet. Når du tager dem med på farten, bliver etuiet til din egen powerbank med hele to ekstra opladninger, der giver dig i alt 15 timers batteri på turen. Du får også en rejsepose, som sørger for, at dine ørestykker ikke bliver væk.

Professionel lyd uden støj
Evolve 65t MS leverer gennem sit design en effektiv passiv støjreduktion, der gør, at du hører alt i samtalen, og du kan fokusere med musik i ørerne. Hvis du skal høre, hvad der sker omkring dig, kan du tænde for HearThrough, og lyden fra din omverden vil trænge igennem, som om du slet ikke havde headsettet på. For at sikre dig det bedste fit får du i pakken tre størrelser EarGels.

Det diskrete design uden mikrofonarm betyder ikke, at du får en dårlig samtalelyd. Tværtimod. Hele fire dedikerede mikrofoner sørger for at blokere for larm fra alle andre retninger end din egen stemme, og resultatet er, at du lyder tydelig og klar i røret for den person, du taler med. Mikrofonerne er ligeledes designet til at fjerne vindstøj, når du tager samtalen udendørs.

Hi-Fi i høretelefonerne leverer en solid lydoplevelse til musik og podcasts. Evolve 65t er i stand til at gengive lyde i hele spektret inden for din hørelse, og du vil derfor opleve en levende og dynamisk lyd. Du kan endda tilpasse lydbilledet til at være helt i tråd med dine egne ører ved at personliggøre equalizeren gennem Jabra Sound+ appen på din telefon.

Helt uden hænder
Evolve 65t MS er ikke kun lavet til at gøre dine samtaler og musikoplevelser bedre, men også at gøre det hele nemmere. Du kan derfor nemt både besvare opkald og lægge på, skrue op og ned for volumen samt skifte mellem numre med et enkelt tryk på headsettet.

Du kan derudover nemt få adgang til Google Assistant eller Apple Siri, så du ved hjælp af stemmekommandoer både kan søge på nettet, ringe kontakter op eller finde den helt perfekte musik til dit humør.

Evolve 65t MS er certificeret til Skype for Business

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.