Jabra Evolve 65e UC

1.195,00 kr. 956,00 kr.
Udsolgt
SKU
6599-629-109

Jabra Evolve 65e UC er en let bæreløsning til dig, der og taler meget i mobiltelefon, eller blot gerne vil høre musik i løbet af arbejdsdagen. Du kan også anvende dette Jabra headset til din PC eller Mac.

Hurtig opsætning
Jabra Evolve 65e UC er nem at gå til. Med Bluetooth får du hurtigt forbindelse til din smartphone og så er du klar til at tage kald. Der medfølger også en USB adapter, der kan sættes direkte i din computer og så er du forbundet.

Musik og tale i en løsning
Hvis du blot har behov for lidt lyd i ørerne kan du anvende Jabra Evolve 65e UC til at lytte til musik eller radio i løbet af dagen. Derudover er Evolve 65e også et erhvervsprodukt og er naturligvis designet til, at du skal kunne føre professionelle samtaler i høj kvalitet. Hele fire indbygget mikrofoner sørger for, at du går tydeligt igennem til din kunde.
Batteriet giver dig op til 13 timers afspilning af musik og radio. Til ren tale får du op til 8 timers taletid på en opladning.

Nem at betjene
Med Jabra Evolve 65e UC har du mulighed for at besvare og afslutte kald fra din mobiltelefon og din laptop. Derudover kan du regulere volumen styrke, samt slå mute til og fra. Ved afspilning af musik kan du også nemt skifte nummer og vælge pause og play.

Let headset
Jabra Evolve 65e UC vejer kun 165 g. og det meste af vægten er fordelt på bøjlen, der sidder om nakken. Derfor virker dit Jabra headset også meget let at have på. Højttalerne sidder blødt fast i ørerne med earbuds. Der følger tre størrelser med, så du vælge finde den øreprop, der passer bedst til dig.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.