Jabra Evolve 65e MS

1.095,00 kr. 876,00 kr.
Udsolgt
SKU
6599-623-109

Jabra Evolve 65e MS er et In-ear Bluetooth headset til Skype og mobil. Du får fremragende lyd til både musik og tale. Den lette bærestil gør det behageligt at have på hele dagen.

Hurtigt i gang
Jabra Evolve 65e MS er klar til brug fra starten af. Din mobiltelefon parres nemt via Bluetooth og du kan nemt koble in laptop til ved at anvende den medfølger Jabra USB Bluetooth adapter, der er certificeret til Skype for Business.

Underholdning og arbejde i et
Dit Jabra Evolve 65e kan anvendes i op til 13 timer på en opladning, når du hører musik eller radio. Når du skal tale med dine kunder sørger hele fire mikrofoner for at sætte fokus på din stemme, så du går klart igennem på samtalen. Batteriet leverer op til 8 timers taletid og kan oplades på ca. 2 timer.

Komfort og intuitiv betjening
Med sine kun 165 g. mærkes Jabra Evolve 65e MS næsten ikke. Det meste af vægten ligger i den bøjle, der hviler om nakken og de bløde earbuds sidder behageligt i dine ører, så du ikke bliver generet af at have headset på. Evolve 65e leverer med tre størrelser ørepropper, så du kan tilpasse dit Jabra headset efter dit behov.

På Jabra Evolve 65e kan du besvare og afslutte kald både fra Skype og din smartphone. Det er naturligvis også muligt at justere volumen og mute direkte på dit headset. Når du lytter til musik kan du ligeledes skiftnummer, samt kontrollere pause og play.

Jabra Evolve 65e er certificeret til Skype for Business.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.

© Zinuss.