Flere visninger

Jabra Evolve 65 UC Stereo med headset holder

1.295,00 kr ( 1.036,00 kr. Ekskl. moms )

Jabra Evolve 65 UC Stereo giver dig høj trådløs kvalitet til både samtaler og musik over Bluetooth til både PC og mobil. Med op til 30 meters rækkevidde kan du bevæge dig frit rundt, og den medfølgende headset holder giver dig praktisk talt uendelig batterilevetid.

Brand: Jabra

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 6599-823-499
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Professionelle samtaler overalt
Jabra Evolve 65 UC Stereo er et trådløst Bluetooth headset til dine professionelle samtaler over PC eller mobiltelefon. Med op til 30 meters rækkevidde har du stor bevægefrihed på kontoret, og Dual Connectivity gør dig i stand til at koble det på to enheder på samme tid.

Du kan trygt bruge Evolve 65 til dine samtaler i ethvert kontormiljø med den specialdesignede mikrofon. HD Voice fanger flere nuancer i din stemme, så du lyder renere og mere naturlig i røret, og den indbyggede støjreduktion frafiltrerer uønskede lyde fra lokalet, så de ikke kommer med i samtalen.

Mikrofonarmen er med sit design konstrueret til at opfange så meget af din stemme og så lidt af dit åndedræt som overhovedet muligt. Den kan desuden gemmes nemt væk med en magnet i hovedbøjlen, når du ikke taler.

Fuld kontrol og fantastisk lyd
Du kan styre både lyd og opkald med et enkelt tryk på den nemme og intuitive kontrol på headsettet. Skru og op ned for lyden, sæt mikrofonen på mute eller besvar opkald og læg på, uden du skal have mobilen eller computermusen frem.

Ved at lyse op mens du taler i telefon, viser den lille visuelle Busylight-indikator på siden af headsettet dine kolleger, hvornår du ikke er ledig. Du har også mulighed for at slå den til, når du skal arbejde og ikke ønsker at blive forstyrret midt i processen.

Med lyd i HiFi-kvalitet kan du også bruge headsettet som høretelefoner til musik, når du har brug for at slappe af eller finde inspiration og fokus på opgaven. Den passive støjreduktion i Evolve 65 hjælper dig ligeledes med at lukke af for omgivelserne, når de forstyrrer lidt for meget.

Kompromisløst design til hele dagen
Headsettet er mere end rustet til at holde til hele din arbejdsdag. Med op til 10 timers aktivt brug på en enkelt opladning giver det indbyggede dig rigeligt strøm til din travle hverdag, og du kan med den praktiske bæretaske hurtig, nemt og sikkert tage dit Evolve headset med på farten.

For at sikre dig en nem opbevaring og et altid opladet batteri, leveres headsettet med en smart og robust holder. Sæt USB-stikket i computeren eller strømstikket og vær klar til samtalen på ingen tid.

Vil du vide mere om Evolve serien? Læs vores blog om de mest populære Jabra Evolve headset her

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelseTrådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-2 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

For bestillinger over 400,- kr: Fragtfri levering

For bestillinger under 400,- kr:

Levering, erhverv: 40,- kr.
Levering, privat: 65,- kr.
Afhentning, posthus/døgnboks: 50,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-14.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.