Flere visninger

Jabra Evolve 65 UC Stereo

795,00 kr ( 636,00 kr. Ekskl. moms )

Jabra Evolve 65 UC Duo er headsettet til dine kommunikationsbehov med Bluetooth til både PC og mobil. HiFi lyden er fantastisk til både musik og telefoni, og med støjdæmpende mikrofon får du den højeste samtalekvalitet.

Brand: Jabra

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 6599-829-409
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Fokus og fleksibilitet
Jabra Evolve 65 UC Stereo er den perfekte kombination af professionelt design og trådløs fleksibilitet. Du kan nemt koble det til både PC med Plug & Play og til mobil med NFC, og det virker med det samme. Med Dual Connectivity kan du være koblet på PC og mobil samtidig, og du kan endda gå op til 30 meter væk uden at miste forbindelsen. De to høretelefoner med passiv støjdæmpning og HiFi kvalitet leverer dig maksimal fokus. Tag headsettet på og tænd for musikken for at lukke støjen ude, så du kan koncentrere dig om opgaven uden forstyrrelse.

Professionelle samtaler og musik overalt
Jabra Evolve 65 kombinerer trådløs frihed med professionel lydteknologi. Din stemme gøres helt ren og naturlig med HD Voice, og den støjdæmpende mikrofon eliminerer larmen omkring dig, så kunden altid hører, hvad du siger. Med op til 10 timers taletid holder Evolve 65 nemt lige så længe som dig, og du kan roligt bruge det i bilen eller på toget som musikheadset, da du kan gøre mikrofonen næsten usynlig ved at sætte den i hovedbøjlen. Tag det også sikkert med dig på rejsen i den smarte bæretaske.

Vil du vide mere om Evolve serien? Læs vores blog om de mest populære Jabra Evolve headset her

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.