Jabra Evolve 65 SE UC Stereo med Headset Holder

1.408,00 kr. 1.126,40 kr.
På lager
SKU
6599-833-499
   

Jabra Evolve 65 SE UC Stereo giver dig høj trådløs kvalitet til både samtaler og musik over Bluetooth til både PC og mobil. Med op til 30 meters rækkevidde kan du bevæge dig frit rundt, og den medfølgende headset holder giver dig praktisk talt uendelig batterilevetid.

Professionelle samtaler overalt
Jabra Evolve 65 SE UC Stereo er et trådløst Bluetooth headset til dine professionelle samtaler over PC eller mobiltelefon. Med op til 30 meters rækkevidde har du stor bevægefrihed på kontoret, og Dual Connectivity gør dig i stand til at koble det på to enheder på samme tid.

 

Du kan trygt bruge Evolve 65 SE til dine samtaler i ethvert kontormiljø med den specialdesignede mikrofon. HD Voice fanger flere nuancer i din stemme, så du lyder renere og mere naturlig i røret, og den indbyggede støjreduktion frafiltrerer uønskede lyde fra lokalet, så de ikke kommer med i samtalen.

 

Mikrofonarmen er med sit design konstrueret til at opfange så meget af din stemme og så lidt af dit åndedræt som overhovedet muligt. Den kan desuden gemmes nemt væk med en magnet i hovedbøjlen, når du ikke taler.

 

Fuld kontrol og fantastisk lyd
Du kan styre både lyd og opkald med et enkelt tryk på den nemme og intuitive kontrol på headsettet. Skru og op ned for lyden, sæt mikrofonen på mute eller besvar opkald og læg på, uden du skal have mobilen eller computermusen frem.

 

Ved at lyse op mens du taler i telefon, viser den lille visuelle Busylight-indikator på siden af headsettet dine kolleger, hvornår du ikke er ledig. Du har også mulighed for at slå den til, når du skal arbejde og ikke ønsker at blive forstyrret midt i processen.

 

Med lyd i HiFi-kvalitet kan du også bruge headsettet som høretelefoner til musik, når du har brug for at slappe af eller finde inspiration og fokus på opgaven. Den passive støjreduktion i Evolve 65 SE hjælper dig ligeledes med at lukke af for omgivelserne, når de forstyrrer lidt for meget.

 

Kompromisløst design til hele dagen
Headsettet er mere end rustet til at holde til hele din arbejdsdag. Med op til 10 timers aktivt brug på en enkelt opladning giver det indbyggede dig rigeligt strøm til din travle hverdag, og du kan med den praktiske bæretaske hurtig, nemt og sikkert tage dit Evolve headset med på farten.

 

For at sikre dig en nem opbevaring og et altid opladet batteri, leveres headsettet med en smart og robust holder. Sæt USB-stikket i computeren eller strømstikket og vær klar til samtalen på ingen tid.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.