Jabra Evolve 65 SE UC Mono med Headset Holder

1.312,00 kr. 1.049,60 kr.
På lager
SKU
6593-833-499
   

Jabra Evolve 65 SE UC Mono leverer en overlegen kvalitet til samtaler på både PC og mobil. Med trådløs Bluetooth er du fri for ledninger og har op til 30 meters rækkevidde. Sæt dit headset i holderen og oplev et batteri, der aldrig løber tør.

Professionelle samtaler overalt
Jabra Evolve 65 SE UC Mono giver dig en total trådløs frihed, når du vil være forbundet over telefon via PC eller mobil på kontoret. Slut den til via Bluetooth og nyd godt af op til 30 meters rækkevidde. Dual Connectivity sørger endda for, at du kan slutte dit Jabra headset til to enheder samtidig.

 

Mikrofonen i HD Voice kvalitet sørger for at opfange din stemme med endnu flere detaljer, end du er vant til, og med den indbyggede støjreduktion sørger den for at fjerne uønskede lyde fra baggrunden. Det betyder, at personen i den anden ende hører dig tydeligt, mens kontormaskiner og kolleger forsvinder ud af opkaldet.

 

Mikrofonarmen er designet til at sidde perfekt, når du taler i telefon. Med placeringen i ideel afstand fra munden opfanger den din stemme både kraftigere og renere. Du kan med en magnet gemme mikrofonarmen væk i hovedbøjlen, så den ikke sidder i vejen, når du ikke er i gang med en samtale.

 

Fuld kontrol og overblik
Den intuitive og brugervenlige kontrolfunktion på headsettet gør dig i stand til at styre både lyd og opkald med et enkelt tryk. Du kan besvare og lægge på, mens du også kan justere lydstyrken og sætte mikrofonen på mute.

 

På ørestykket sidder en visuel Busylight-indikator, der automatisk lyser op, når du er på telefonen. Så kan dine kolleger hurtigt se, når du er optaget. Du kan også slå den til manuelt, når du ikke vil forstyrres.

 

Det smarte design med det ene øre fri giver dig dog mulighed for også at følge med i omgivelserne, så du aldrig er helt isoleret fra kollegerne omkring dig.

 

Kompromisløst design til hele dagen
Batteriet i headsettet holder til op til 10 timers aktivt brug, så du kan bruge det hele arbejdsdagen, eller endda tage det med på farten. Den lette og praktiske bæretaske beskytter dit Evolve headset, når du pakker det ned til rejsen.

 

Med til Evolve 65 SE følger også en headset stand, som automatisk holder det opladet. Slut din headset holder til computeren eller til strømstikket via USB-ledningen og sæt headsettet i. Så vil du aldrig nogensinde igen være i nærheden af at løbe tør for batteri.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.