Jabra Evolve 65 SE MS Stereo med Headset Holder

1.408,00 kr. 1.126,40 kr.
På lager
SKU
6599-833-399
   

Jabra Evolve 65 SE MS Stereo leverer med Bluetooth total trådløs frihed kombineret med en professionel kvalitet til dine samtaler. Det virker lige godt til både computer og mobil, og den medfølgende headset holder sørger for at holde dit headset klappet og klar til din arbejdsdag.

 

Evolve 65 SE MS Stereo er certificeret til Microsoft Teams.

Professionelle samtaler overalt
Jabra Evolve 65 SE MS Stereo giver dine professionelle samtaler over computer eller mobil den komplette trådløse frihed, du efterspørger, med op til 30 meters rækkevidde og Dual Connectivity, der kobler dig op på to enheder samtidig.

 

Den specialdesignede mikrofon er optimeret til kontormiljøet, så du altid kan høres i samtalen, ligegyldigt hvor meget medarbejderne støjer omkring dig. Det indbyggede støjfilter reducerer al larm omkring dig, både fra kolleger og kontormaskiner, og HD Voice teknologien fanger alle detaljer i din stemme, så du går klart igennem til den anden ende.

 

Mikrofonarmen er på samme måde konstrueret specielt til kontorlivet og sætter mikrofonen i perfekt vinkel til at opfange din stemme bedst muligt. Du kan desuden gemme den effektivt væk med en magnet i hovedbøjlen, så den ikke sidder i vejen, og du kan beholde headsettet på, når du ikke taler.

 

Fuld kontrol og fantastisk lyd
Det er nemt og enkelt at styre opkaldet med Evolve 65 SE. Du kan med et enkelt tryk på siden af headsettet både besvare opkald og lægge på, justere lydstyrken og slå mikrofonen fra, så du altid er i kontrol, også uden at skulle række ud efter hverken mus eller mobil.

 

Du viser samtidig enkelt og visuelt dine kolleger, når du er optaget på telefonen ved at den tydelige Busylight-indikator på ørerne lyser op. Du kan også manuelt slå den til og fra, når du skal koncentrere dig ekstra om en opgave. Du slipper for irriterende og unødige forstyrrelser på de forkerte tidspunkter.

 

Headsettet har samme høje kvalitet til musikafspilning som til samtaler. Med HiFi-lyd i høretelefonerne får du tonerne ud i ørerne i alle ender af spektret i en levende og rig gengivelse, som lader dig nyde musikken i fulde drag. Den passive støjreduktion giver dig også ekstra ro, når du skal fokusere og lukke omverdenen ude.

 

Kompromisløst design til hele dagen
Med op til 10 timers aktiv taletid på en enkelt opladning giver Evolve 65 SE dig et Bluetooth headset til kontoret, som holder til meget mere end din arbejdsdag. Hvis du skal have det med på farten, kan du med fordel pakke dit Jabra headset ned i den medfølgende rejsetaske, som beskytter det mod alle slags knubs og stød på turen.

 

For at give dig en naturlig opbevaring op opladning på skrivebordet får du en enkel og robust headset holder med i pakken. Sæt den til strømstikket eller computeren via USB og nyd godt af, at headsettet er klar til resten af dagen, når du møder på arbejde næste morgen.

 

Evolve 65 SE MS Stereo er certificeret til Microsoft Teams.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.