Jabra Evolve 65 SE MS Mono

1.017,00 kr. 813,60 kr.
På lager
SKU
6593-833-309
   

Jabra Evolve 65 SE MS Mono er dit trådløse headset med Bluetooth til Skype for Business på PC, mobil og tablet. Den intuitive styring på headsettet giver dig fuld kontrol over opkaldet, og HiFi lyd og støjdæmpning giver dig den bedste samtalekvalitet.

 

Jabra Evolve 65 SE MS Mono er certificeret til Microsoft Teams.

Kompromisløst og trådløst design
Jabra Evolve 65 SE MS Mono er dit professionelle headset med trådløst Bluetooth til både PC og mobil. Det er certificeret til Skype for Business. Sæt det til med Plug & Play, og det virker. Med Dual Connectivity kan du være koblet på PC og mobil samtidig, og du kan endda gå op til 30 meter væk uden at miste forbindelsen. Besvar og læg opkaldet på, selvom du ikke sidder ved telefonen med kontrol på headsettet. Den indbyggede Busylight indikator viser kollegerne, om du er ledig. Med det smarte mono design kan du følge med i dine omgivelser, mens du fokuserer på samtalen.

 

Professionelle samtaler overalt
Jabra Evolve SE 65 kombinerer den trådløse frihed med professionel lyd i dine samtaler. HD Voice opfanger sammen med Digital Signal Processing hele din stemme, og den støjdæmpende mikrofon reducerer larmen fra dine omgivelser. Med PeakStop er du fuldt beskyttet mod skadelige lyde. Evolve SE 65 holder nemt lige så længe som dig med op til 10 timers taletid. Tag det med på rejsen i det lækre rejseetui eller brug det som dit headset i bilen. Det kan bruges overalt.

 

Jabra Evolve SE 65 MS Mono er certificeret til Microsoft Teams.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.