Jabra Evolve 65 MS Mono med headset holder

1.395,00 kr. 1.116,00 kr.
Udsolgt
SKU
6593-823-399

Jabra Evolve 65 MS Mono giver dig den perfekte kombination mellem trådløs frihed og professionel kvalitet til dine samtaler over PC eller mobil. Nyd godt at op til 30 meters rækkevidde og næsten uendeligt batteri med den tilhørende headset holder.


Evolve 65 MS Mono er certificeret til Skype for Business og Lync

Professionelle samtaler overalt
Jabra Evolve 65 MS Mono fjerner ledningerne fra skrivebordet og giver dig helt op til 30 meters rækkevidde med trådløs Bluetooth. Du kan koble det nemt til både PC og mobil, og med Dual Connectivity er du i stand til at foretage og besvare opkald fra to enheder på samme tid.

Mikrofonen fanger din stemme med endnu flere detaljer, og forstyrrende lydkilder fra alle andre steder i lokalet bliver sorteret effektivt fra med den indbyggede støjreduktion. Resultatet er samtaler med krystalklar lyd, hvor personen i den anden ende kan høre alt, hvad du siger uden af blive afbrudt af tastaturer, kopimaskiner eller kolleger.

Den specialdesignede mikrofonarm forstærker den gode samtalelyd ved at placere mikrofonen perfekt ved munden. Når du ikke er i gang med en samtale, kan du nemt slå den op i selve hovedbøjlen med en magnet, så den ikke sidder i vejen eller stritter.

Fuld kontrol og overblik
Den fulde integration med Skype for Business betyder, at du gnidningsfrit kan installere og anvende headsettet fra start. Du kan nemt og enkelt kontrollere både opkald og lyd eller sætte mikrofonen på lydløs direkte på headsettet med et simpelt tryk, så du kan arbejde både mere intuitivt og effektivt.

På siden af headsettet sidder en tydelig visuel Busylight, som lyser, når du har nogen på telefonen. På denne måde viser du enhver, at du er optaget af et opkald, og du kan desuden slå den til, hvis du kræver fokus og ikke ønsker at blive forstyrret

Headsettet er designet til et øre, hvilket giver dig muligheden for at være med i lokalet omkring dig, når du har det på.

Kompromisløst design til hele dagen
Det kraftfulde indbyggede batteri er lavet til hårdt brug og klarer op til 10 timers aktiv telefonsamtale, får det skal lades op igen. Med i pakken får du en let bæretaske, som beskytter dit Evolve 65 headset, når du pakker det ned, når du har det med på farten.

Med i pakken følger også en praktisk headset holder, som både giver dig et sted at placere tid Bluetooth headset på skrivebordet, og som også sørger for at holde det opladet, så du aldrig længere behøver at bekymre dig om lavt batteri.

Evolve 65 MS Mono er certificeret til Skype for Business og Lync

Vil du vide mere om Evolve serien? Læs vores blog om de mest populære Jabra Evolve headset her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.