Jabra Engage 75 Stereo

2.618,00 kr. 2.094,40 kr.
På lager
SKU
9559-583-111
   

Jabra Engage 75 Stereo leverer med sin rækkevidde på op til 150 meter en markedsførende trådløs frihed, når du taler i telefon. Headsettet kan sluttes til både PC, mobil og fastnet, og batterilevetiden på 13 timers aktivt brug leverer rigeligt strøm til hele dagen.

 

Engage 75 Stereo er Skype for Business Open Office certificeret

Kraftfuld trådløs teknologi
Jabra Engage 75 Stereo giver med sin rækkevidde på op til 150 m en fantastisk bevægelsesfrihed, når du er optaget af en samtale på kontoret. Du kan derfor tage opkaldet med eller besvare det overalt. Du er altid forbundet.

Med den udvidede tilslutning har du den komplette løsning til alle dine kommunikationsenheder. Du kan slutte headsettet til både computer, mobil og fastnettelefon og hele fem enheder på samme tid. Plug&Play eliminerer besværlige installationer på PC, da headsettet virker med det samme, og med NFC er din mobil forbundet med en simpel berøring.

Batteriet holder til op mod 13 timers aktivt brug, og standby-levetiden på hele 52 timer gør, at du stort set aldrig behøver at bekymre dig om tomt batteri. Engage 75 lader automatisk op, når du sætter det i den medfølgende basestation, der også fungerer som forbindelsesled mellem headset og andre enheder.

Klare samtaler uden forstyrrelser
Den avancerede mikrofon leverer med sin støjreducerende teknologi en lydkvalitet, som giver tydelige og klare samtaler i ethvert kontormiljø. Mikrofonen frasorterer larmen fra dine omgivelser, såsom f.eks. Snakkende kolleger og klik på tastaturer, mens den opfanger din stemme i HD Voice kvalitet. Det betyder, at du kan have en let og glidende samtale over telefonen uden forstyrrelser.

Med det indbyggede Busylight giver du derudover et signal til dine kolleger, når du er optaget i opkald. Busylight fungerer som en lille lampe, som sidder på mikrofonen og lyser, når du taler i telefon. Derved undgår du at blive afbrudt midt i en kundesamtale.

Nemt at betjene
Med kontrol på både base og headset har du altid styring af dine opkald inden for rækkevidde, ligegyldig hvilken af dine enheder der ringer. Du kan med et enkelt tryk på en knap besvare opkaldet, afslutte det, mute mikrofonen eller skrue op og ned for lydstyrken. Du kan derfor tage telefonen, også selvom du er langt væk fra din plads.

Engage 75 Stereo er med sit design med to høretelefoner i HiFi-kvalitet også muligt at anvende til musik og streaming, så du kan bevare fokus, mens du arbejder. Headsettet har både en musik- og samtaleprofil, så du altid har den bedst mulige lydindstilling.


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.