Jabra Engage 75 Mono

2.486,00 kr. 1.988,80 kr.
På lager
SKU
9556-583-111
   

Jabra Engage 75 Mono leverer en uovertruffen trådløs rækkevidde på op til 150 meter til dine telefonsamtaler. Du kan slutte det til både PC, mobil eller fastnet - og til hele fem enheder samtidig. Med op til 13 timers taletid er du altid forbundet.

 

Engage 75 Mono er Skype for Business Open Office certificeret

Kraftfuld trådløs teknologi
Jabra Engage 75 Mono er konstrueret til at give dig markedets bedste trådløse forbindelse til dine professionelle telefonsamtaler. Med op til 150 meters rækkevidde er har du stort set fri bevægelighed til at nå rundt alle steder med headsettet på.

Du kan endda forbinde det til alle dine enheder på samme tid: Computer via USB, mobil via Bluetooth og fastnet via kabel. Som det første professionelle headset i verden tilbyder det at forbinde til hele fem enheder samtidig. Med NFC er det endda bare at holde mobilen op til basen for at forbinde, og Plug&Play sørger for, at du ikke behøver nogen besværlige installationer til PC.

Med hele 13 timers taletid og 52 timers standby-tid har du rigeligt strøm til hele arbejdsdagen, og du behøver ikke at være nervøs for, om du satte headsettet i basen for at oplade henover natten.

Klare samtaler uden forstyrrelser
Med sin banebrydende mikrofonteknologi leverer Jabra Engage 75 en samtalekvalitet i allerhøjeste standard. Din stemme står tydeligt frem over støjen fra dine omgivelser, da headsettet sørger for at frafiltrere larmen fra kolleger og kontormaskiner.

Et indbygget Busylight på mikrofonen lyser op, når du taler i telefon, og derfor viser du dine kolleger, når du er optaget i et opkald. Du slipper for unødige og irriterende forstyrrelser under samtalen og kan derfor koncentrere dig fuldt ud om at yde den bedste service og hjælp for personen i den anden ende af røret.

Nemt at betjene
Det er ganske nemt at håndtere dine opkald direkte med headsettet, lige meget hvilken af dine enheder der ringer. Besvar, læg på, sæt mikrofonen på mute eller juster lydstyrken med en enkelt berøring. Du har samme kontrolmuligheder direkte på basen, så du altid kan foretage opkald hurtigt og nemt på den måde, som er lettest for dig.

Du har desuden valgfrihed i, hvilken bærestil du ønsker. Headsettet leveres som standard med hovedbøjle, men du får også en nakkebøjle med i pakken, så du kan vælge den stil, som passer dig bedst.


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.