Jabra Engage 75 Convertible

2.618,00 kr. 2.094,40 kr.
På lager
SKU
9555-583-111
   

Jabra Engage 75 Convertible giver dig den størst mulige frihed og fleksibilitet til din kommunikation på kontoret. Headsettet har op til 100 meters rækkevidde med den trådløse DECT teknologi, og du har hele tre bærestile at vælge imellem.

 

Engage 75 Stereo er certificeret til Skype for Business og Lync

Kraftfuld trådløs teknologi
Jabra Engage 75 Convertible gør det mulight for dig at komme rundt på hele kontoret med en rækkevidde på op til hele 100 meter. Det giver dig den ultimative frihed til at yde service til kunden i røret, hvis du har brug for bevægelighed for at løse dine opgaver.

Headsettet kan via sin base kobles til hele fem separate kommunikationsenheder på samme tid: To mobiltelefoner, en computer, en USB-telefon og en analog fastnettelefon. Du kan derfor samle al din kommunikation i ét og samme headset. Plug&Play gør, at det virker automatisk til din PC, når du kobler det til, og med NFC kan du hurtigt parre det med en mobil med en simpel berøring.

Batterilevetiden på 9 timers aktivt brug leverer rigeligt med strøm til hele din arbejdsdag. Headsettet lader automatisk op, når du sætter det i basen, så du behøver næsten aldrig at være nervøs for, om du er ved at løbe tør for batteri.

Klare samtaler uden forstyrrelser
Mikrofonen har en indbygget avanceret støjreduktion, som gør din samtalekvalitet både renere og tydeligere. Teknologien genkender støjen fra snakkende kolleger og kontorets maskiner og tastaturer og sørger for at fjerne disse lyde fra røret, så det kun er din stemme, som træder frem.

Med HD Voice slået til bliver du endda fanget med alle detaljer, så samtalelyden fremstår naturlig for begge parter i samtalen. Det indbyggede Busylight, en lille lampe på headsettet, viser samtidig dine kolleger, at du er optaget, så de undgår at forstyrre dig under opkaldet. Resultatet er en dialog med færre forstyrrelser og misforståelser, så I kan fokusere på det vigtige, nemlig indholdet.

Nemt at betjene
Ligegyldig hvilken enhed, der ringer, kan du nemt og enkelt besvare opkaldet direkte med headsettet eller på basestationen. Med et enkelt tryk kan du besvare, lægge på, sætte mikrofonen på lydløs eller skrue op og ned for samtalelyden, så den er i det rigtige niveau. Du har derfor fuld kontrol over opkaldet, også selvom du ikke sidder lige ved telefonen.

Engage 75 Convertible er med sit design på kun 18 gram perfekt til dig, der ønsker at have et mere diskret headset. Du har endda valgmuligheden mellem hele tre bærestile, der alle hører med i pakken: Ørekrog, nakkebøjle og hovedbøjle. Du kan derfor skifte, som du vil, så du kan være klar til alle opkald på den måde, du foretrækker.


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.