Jabra Engage 65 Mono

2.009,00 kr. 1.607,20 kr.
På lager
SKU
9553-553-111
   

Jabra Engage 65 Mono giver dig fantastisk frihed på kontoret med en trådløs rækkevidde på helt op mod 150 meter. Du kan forbinde headsettet til både PC og fastnettelefonen samtidig, så du har al din professionelle kommunikation dækket med samme enhed.

 

Engage 65 Mono er Skype for Business Open Office certificeret

Fri for ledninger og samtalestøj
Jabra Engage 65 Mono er det perfekte headset til dig, der ønsker at slippe for at være bundet, når du taler i telefon. Headsettet har en markedsførende rækkevidde på op til 150 meter med trådløs DECT. Du kan derfor frit bevæge dig rundt på kontoret uden at miste hverken forbindelse eller lydkvalitet i opkaldet.

Mikrofonen er designet specielt til at frafiltrere støjen i kontoret omkring dig, og med et ekstra udvidet frekvensområde får den alle detaljer i din stemme med. Headsettet har intet mindre end 4 patenter tilknyttet, som sikrer dig den bedst mulige samtalekvalitet.

Langt batteri og fleksibel forbindelse
Batteriet holder helt op til 52 timer i standby, og med op mod 13 timers levetid til aktiv brug har du rigeligt strøm til hele din arbejdsdag. Headsettet oplader desuden automatisk, når du sætter det i den medfølgende ladestander, der også fungerer som base.

Du kan nemt slutte Engage 65 til både din computer softphone og din fastnet via basen, så du er klar til at tage alle opkald. Headsettet virker til begge enheder samtidig, så du hurtigt kan skifte mellem dem. Et integreret busylight på mikrofonarmen og høretelefonen viser endda dine kolleger, når du er optaget i en telefonsamtale.

Nemt at betjene
Du kan nemt tage opkaldet, lægge på eller slukke for mikrofonen med et enkelt tryk på en knap. Det kan du gøre på både dit headset eller på basestationen. Her kan du også se headsettets status for batteri og forbindelse.

Designet med en enkelt høretelefon gør det let for dig at følge med i, hvad der sker i lokalet omkring dig, og med den fleksible mikrofonarm kan du selv vælge øre. Ved at tilkøbe en nakkebøjle kan du ovenikøbet selv vælge, hvilken bærestil du ønsker.


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.