Flere visninger

Jabra Elite Sport

1.699,00 kr ( 1.359,20 kr. Ekskl. moms )

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende sportsheadset fra Jabra.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Brand: Jabra

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 100-98600001-60
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Din naturlige træningspartner
Jabra Elite Sport er skabt til at give dig styrken og motivationen til at fortsætte, når det gør allermest ondt. Headsettet er helt fri for ledninger, som kan sidde i vejen og forstyrre dig i din træning, og med en batterilevetid på i alt op til 13,5 timer har det mere end rigelig power til at følge med. Headsettet har selv 4,5 timers liv, og det medfølgende etui har hele to ekstra opladninger, når du har brug for den ekstra kraft.

Med avancerede sensorer kan Elite Sport både måle din puls og dine bevægelser, så du kan optimere din træning både under planlægning, og live mens du er i gang. Ved at installere Jabra Sport Life app'en kan du både udarbejde din personlige cardiotræning, tælle repetitioner i dine fitnessøvelser, holde øje med dit tempo på løbeturen og meget mere. Du har med andre ord en personlig træner lige i ørerne.

Download Jabra Sport Life her

Robust og stabilt som intet andet
Headsettet er konstrueret af nogle af markedets mest robuste materialer, så du er sikret mod elementerne, når du træner. Med en IP67-klassificering er du fuldt beskyttet mod enhver form for indtrængen af støv, og headsettet kan modstå at blive sænket ned i op til 1m vand. Hvis det ikke skulle være nok, kan du registrere headsettet og få hele tre års garanti mod svedskader.

Samtidig får du et væld af muligheder for at tilpasse bærestilen præcist til dine ører med tre størrelser EarGels i silikone, tre størrelser i skum og til sidst tre størrelser ørevinger, der låser dine earbuds fast til ørerne, så du kan udsætte dem for hvad som helst, uden de ryger ud.

Top performance i musik og samtalelyd
Musikken bliver spillet ud gennem to høretelefoner i højeste kvalitet med et spektrum, der går mellem den pumpende bas på ned til 16Hz og helt op til de detaljerede diskanter på 20kHz. Det betyder, at du får alt med i dine favorittracks, når du har brug for den ekstra gejst i træningspasset eller på løbeturen.

Du ikke behøver ikke engang at tage mobilen frem, når du modtager et opkald. Med hele fire indbyggede støjreducerende mikrofoner går du tydeligt igennem i samtalen, så du kan bevare fokus på det vigtige uden at skulle have telefonen op til øret.

Du kan med en enkelt berøring have den totale kontrol over lyden. På headsettet sidder både knapper til at justere lydstyrke, starte og pause musikken, springe mellem tracks, besvare opkald og meget mere.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 13-15.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.