Jabra Elite Active 65t

1.995,00 kr 1.596,00 kr
Udsolgt
SKU
100-99010000-60

Jabra Elite Active 65t er det perfekte headset til din aktive livsstil. Med sit diskrete og robuste design holder det nemt til dit udendørs liv, og det kompakte og ledningsfri design gør dem praktisk talt usynlige. Med den indbyggede bevægelsessensor er du i stand til at optimere din daglige motion.

Helt uden kabler
Jabra Elite Active 65t er et diskret og kompakt headset, der med sit innovative design giver slip på kablerne, så du kan bevæge dig frit omkring uden bekymring.

Med Bluetooth 5.0 leverer det en stabil og sikker forbindelse til op til to enheder ad gangen, så du kan   være koblet på mobilen og tabletten samtidig. Med en rækkevidde på op mod 10 meter har du et stort bevægefrirum, uden du oplever hakkende eller mudret lyd i hverken musik eller opkald.

Sublim lydkvalitet hele vejen rundt
Elite Active 65t er et lille headset med en stor lyd. Hele fire mikrofoner sørger for at høre alt, hvad du siger, tydeligt for enhver, du snakker med. De eliminerer vindstøj og larm fra omgivelserne, mens de er nøje kalibreret til at opfange din stemme.

Højtalerne spiller fuldspektret i 20Hz-20kHz, lige fra den dybeste bas til de små, detaljerede diskanter. Du har endda mulighed for selv at styre, hvordan du vil høre musikken. Ved at hente Jabra Sound+ App'en kan du justere lyden ned i detaljen med din personlige equalizer. Her kan du også holde headsettet opdateret, udvide din garanti til to år, holde øje med dit aktivitetsniveau og meget mere.

Download Jabra Sound+ her

Perfekt til dit aktive liv
Headsettet er skræddersyet til din aktive livsstil. Med en integreret bevægelsessensor registrerer det din mængde af motion for dig, så du altid via Sound+ app'en kan se, hvor mange skridt du er oppe på, så du kan opretholde en sund og aktiv hverdag.

Med sin IP-56 klassificering holder Elite Active 65t nemt til dine udendørs aktiviteter. Headsettet er særdeles godt beskyttet mod både støv, regn og sved. Du har desuden op til hele 15 timers forbrug med på farten. Headsettet kan alene holde i op mod fem timer, mens det smarte etui bærer hele to ekstra opladninger.

Lad mobilen ligge og styr alt via headsettet. Du har udover et væld af intuitive kontrolknapper, der styrer alt fra musik til opkald, også muligheden for at slå din Siri® eller Google Assistant™ til, så du kan have adgang til mere avancerede kommandoer kun ved at bruge din stemme.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.