Jabra Elite 85h Navy

2.295,00 kr. 1.836,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-99030001-60

Jabra Elite 85h Navy Bluetooth headset med støjreducerende ANC-teknologi giver dig den bedste lyd både i dine samtaler og når du lytter til musik. Skab dit eget frirum, når du er på farten med dette lækre Jabra headset.

Jabra Elite 85h Navy er udviklet til at give dig den bedste oplevelse af både af musik og opkald i form af et Bluetooth headset i yderst flot design.

Kvæl støjen
Der er hele 8 mikrofoner indbygget i Jabra Elite 85h, der med Jabra SmartSound teknologi konstant kalibrere dit støjreducerende headset til at give dig den bedste lyd uanset, hvor du er. Når du taler i telefon, sørger mikrofonerne ligeledes for at adskille baggrundsstøj fra din tale, så du går klart og tydeligt igennem.

Batteri til hele dagen
Med Jabra Elite 85h Navy skal du ikke være nervøs for at løbe tør for strøm. Batteriet rækker nemlig op til 36 timer på en opladning – selv når ANC støjreduktion er slået til. Hvis du dog kommer i en situation, hvor du alligevel har glemt at oplade dit Jabra headset, så giver kun 15 minutters opladning 5 timers batteri. Det tager ca. 2½ time at oplade hele batteriet i Elite 85h.

Intuitiv betjening
Jabra Elite 85h er et Bluetooth 5.0 headset og det er nemt at sætte det op med din Android Smartphone eller Apple iPhone. Hertil kan du ligeledes hente Jabra Sound+ app, hvor du kan indstille dit Jabra headset efter dine personlige præferencer.
Der er også understøttelse af Voice Assistant i Elite 85h, så du lev kan anvende f.eks. Siri til at aktivere musik på din telefon eller starte et opkald.

Hvad er der i kassen?
Jabra Elite 85h Navy headset, USB-C kabel, audiokabel, flyadapter, rejsetaske og quick start guide.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.